Friday, 3 February 2012

ohsem tagline contest by kedai KIZ

okey , hari nie aku nak join contest ... dah lame pulak kan tak join ape-ape contest ... so , disebabkan kiz yang comel nie cakap kat i , ' kalau berani , jom join contest kedai kiz ' ... so , aku pon nak laa sahut cabaran die walaupon aku tahu peluang nak menang tu kompem 50-50 ... hehe :)


nak join klik sini :)

okey , contest nie boleh join ikot fesbuk ataupon belog ... sape-sape yang rase malas nak join gune belog , korang bole laa gune fesbuk ... aku pilih belog sebab lagi senang kot ... bole tulis banyak-banyak sikit.. hehe ... okey , nie antara syarat-syarat yang korang kena ikot kalu nak join contest nie :

--- > Follow belog Kedai Kiz
--- > Like fesbuk Kedai Kiz
--- > Buat satu entry di belog anda pasal contest nie
--- > Dalam entri tu , sertakan tagline yang anda cipta untuk Kedai Kiz
--- > Komen entry contest nie berserta nama and url entri

nie tangline yang aku reka :
' kini anda mampu untuk tampil lebih cantik , menarik dan ohsem dengan Kedai Kiz '

so darlings , jom laa join contest nie ramai-ramai ... hadiah memang ohsem laa kan ... cepat tau sebab due date die 1 mac 2012

p/s : harap-harap laa bole menang sebab i rase i dah in love dengan hadiah-hadiah die.. hahaha ! 

44 comments:

GincoMerahJambu said...

wah..masuk contest kedai kiz tu! rajen nyee...all the best..wish u gud luck dear

Anis Adila Aris said...

good luck :D

Gary Asip said...

gudluck... ada harapan ni.. hehe..

nur adilah said...

ohsem :) goodluck sis ^__^ semoga berjaya :D nanti menang share hadiah dengan ila taw :P

Azham Vosovic said...

wah...da lama tak masuk contest huhu

semutsengal said...

fuiyyyooohh.!!


adik justin bibir join contest lah.

~SaL IjOu~ said...

good luck Teha,mudah2an kamu dpt menang adiah tu~ ^^

Juliet_iRa~" said...

good lcuk dear!heee

Cik Yatt said...

rjinye join..gudluck

Anak Munsyi said...

amboi join contest plak. contest fyqa tamao join ? heheh kidding

aRa ❤ aFiq™ said...

good luck dear :)

kim heeruul said...

kreatif..gud luck.. =)

Mia Adriana said...

gud luck yew...(*_*)

Teenager Housemaid said...

teehee...
goodluck ea awak..:D

eVa said...

haha.. kiz pun ada gak soh join kalau brani haha.. ada masa nak buat.. hadiah dia best3! heheh.. gudluck k ;)

Pondok Usang said...

wahh.. contest... Salam Maulidur Rasul dariku.. =)

dhiera said...

good luck teha!

eRza farEeha said...

gud luck dear..:)

syahirooAhmad said...

:D ha .... boleh boleh.. hang bleh menang. :) gudluck geng.!

Boni JLL3 said...

ok..gud luck k.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck :D

O CIKTEDDY said...

oh contest kakak comel ni..huhu gudluck ye teha =)

AinsHa=) said...

hope akak menang ^^

CekbOlat-bOlat said...

pewwitt. gudluck okayy =)

amna said...

goodluck!!

LadyBird said...

gud lak yo..

adan said...

Gud Luck contest.. tagline tu mmg bodek kedai Kiz la kan.. hehe

هانيم إرشاد said...

gud lux dear :)

msredcheesecake said...

Good luck.... Nice tagline...

Woofer Storm said...

gud luck ye^^

yad'z said...

all the best n gud luck yea... =)

chemay said...

all the besttt dear..
:)

Eein Azryn said...

good luck. ^__^

laskar pelangi said...

good luck dear =)

AMMAR YASIR said...

Tagline tu apa ek?

Azham Vosovic said...

good luck!

da ramai join contest ni hehe

Nelly The Strange said...

good luck !^^

fathiahRAIHANA said...

wahwahh gudluck ye ^^

EZAD AMIR said...

smoga berjaya ye
^_^

Leeya Hezlin said...

good luck dear.. :)

fany wany said...

good luck :D

aLyA_syGS said...

smoga berjaya :) hihi

.izzati liyana. said...

goodluck! :)

ingat sy lg? sorry lame tak jenguk. hee.

♥e'in♥ said...

good luck awak.. :)