Tuesday, 28 February 2012

kejelesan melanda . tolong saya

jeles ? yee , tu laa keadaan saya sekarang . why ? sebab saya tengok ramai sangat budak-budak sekolah yang dok hapdate status nak exam . grr ~ tau laa kite dah abes sekolah . kite dah takde exam-exam nie .

okey , boleh tak awak-awak semua tolong saya . tolong sediakan soalan untuk saya . konon-konon exam laa . tanya laa soalan ape-ape pon . saya akan jawab sepenuh hati untuk dapat kan full mark . yee , full mark . sebab dulu-dulu dekat sekolah , saya tak pernah dapat full mark . lebih-lebih lagi time form 4 and form 5 . nak dapat C pon kena pecah kepala dulu . T.T * oh , nampak sangat aku bukan budak top kat sekolah . hahahha !

dun worry darling , saya akan jawab semua soalan awak-awak . adik aku cakap , ' bajet feymes laa tu suruh orang tanya-tanya soalan . hahaha ! ' . eh , ape salah nyee nak bajet sekali-sekala kann :) hahahha !

kenapa aku rase entry nie gedik sangat ? macam desperate housewife betol ! kenapa mesti housewife ? oh , sebab aku memang housewife pon sekarang . hee :)

p/s : currently waiting for my lovely hubby :)

51 comments:

NAL said...

HAHA..ingtkan jeles apa..^^

Sue Unnie.. said...

ok soklan.

awak sehat...?

Cik Nur said...

hehehe....jgn jeles2...Teha jeles, cik nur lagi jeles..hihi

nak soalan ye..?

ni cik nur nak tnya,

Teha menetap di mana dan berkerja di mana...?

asfira aminuddin said...

hahaha babe! kenapa u nak exam?? peliknyaaa. budak kecik mesti pelik je baca post u nie. rajin u nie :)

Anyyss Shuhaimi said...

kang akak tanya soalan pasal control loop kang. rasa-rasa nak jawab soalan akak tu nanti? hahaha

Sarah Mohd Saleh said...

eceh kauuu bhgioooo lak er kauuu

nur adilah said...

ahakz :D ada budak jeles :P
ila nak tnya pasal bio.1 soalan je, apakah maksud osmosis XD

Eein Azryn said...

soalan saya berbunyi begini:

kereta idaman saya kereta apa?

wakakakaka. kalau dapat jawab memang terer la. :p

Haruno Hana 하나 said...

bila dah habis skolah baru nk exam balik.. hehe :D sama2

Koding said...

Af=da banyak soalan untuk dijawab...
Sila buka web tutor.com...

Jemput ke blog Koding….

~SaL IjOu~ said...

lam umo berapa rancang nak jadik housewife betui? ehe~

Boni JLL3 said...

1. apakah maksud drangorising?

2. bilakah tarikh Elly Iskandar terlupa mandi pagi?

3. Di Amerika Selatan kebiasaannya akan ada 3 perayaan. Bila kali terakhir Amerika Selatan banjir?

4. Nyatakan keburukan-keburukan menjadi sebuah mesin basuh.

5. Novel Ombak Rindu mempunyai 70 lebih bab. Muka surat berapakah yang menyatakan Adnan Sempit terjatuh motor?

6. Berapa kali sugar glaider kencing dalam sehari?

7. Kenapa Mark Zuckerberg(pengasas facebook) bukanlah seorang yang tua?

8. Berapa banyak taik lalat di badan Mr Os?

9. DI stadium Bukit Jalil mempunyai lebih kurang 100,000 kerusi penonton. Berapakah anggaran bil air pejabat Majlis Perbandaran Selayang dalam sebulan?

10. Awak suka blog saya?

Hanamiko Sakura said...

hehehe... sama macam kita... jeles bila tengok budak2 pergi sekolah... lepas spm duk rumah je... ^_^

♥AieN ChoiN♥ said...

hehe.. :) kamOo dah menjadi seorang isteri??.. sile jawab.. "housewife".. :)

Jue said...

eh bdk ni..org yg kat skolah pening nak ngadap soalan exam ko lak yg nak join skali hahahaha

ok meh aku tanya soalan dr subjek yg aku amik time PMR dulu

Kemahiran Hidup Bersepadu(KMT)
1 Apakah tujuan utama reja kayu digunakan apabila mencabut paku
menggunakan tukul kuku kambing?
A Mengelak paku daripada bengkok
B Mengelak permukaan kayu rosak
C Mengelak tukul kuku kambing patah
D Mempercepatkan kerja mencabut paku

Jwpn ko tgk kat sini
http://www.tutor.com.my/tutor/daily/f_harian.asp?h=&e=PMR&s=Others&ft=&t=&i=BS&bst=PMR_OTHERS_BS_8_1.PDF

acheeqa farhana said...

hahaha...stiap org akan lalui fasa yg sme mcm awak..

dah2,jgn jeles..hehehe

faizah husna said...

hehe..
tamau soalan..tapi ketagih na blaja..
*jd penanggur terhormat kt rumah..:)

[sutera kasih] said...

wahhhh hubby u enrique ke?hehe

Hanim Irsyad said...

best laa tak payah nak pikir exam ney..
serabut.. arggghhhh..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe desperate nak jadi student blk ni..

fadh leyanie said...

soalannya : apakah hobi awak? ce jawab :P

cik ika said...

eh2..org tamaw exam..dye nk exam lak..meh ganti ika..

Asrul "iLham" Sany said...

dh kawen?

O CIKTEDDY said...

gigi teha ade berapa?kui3

shedameor said...

da ade pakwe ? haa, sila pecah kepala jawab soalan ni :P

AinsHa=) said...

nak bagi soalan kimia ni: apekah itu rate of reaction dan macamana nak kira gradiant dia dkat graph? hehehe

kiwi said...

hihi..ade jgk mcm ni..kiwi jgn tension bile nak exam..mcm2 ragam la datang nati..adeh.. ^^

cinta siswi said...

hahaha.. meh nk ty soalan..

teha rasa sape akn kawin dulu?/ teha ke siswi??haha

zubect said...

haha, sy pown bkn bdk top, tapi top bab2 kena denda ngan cg displin nie

EyqaLuvender said...

ade jgk org jeles sbb tade exam...haha

liana said...

jom follow cni

Juliet_iRa~" said...

ni msti sbb boring kan..ahaha ;p

yad'z said...

gian nak jawab exam ek? hahahaa

Si BuDaK KaChAk said...

tu dia...jarang btol dgr org mintak soalan utk dijwab...hahaha

AmirFX said...

1 + 1 = ?? haha.. Just kidding..

Pondok Usang said...

biarkan mereka.. jgn terpengaruh dgn mereka...

fany wany said...

nama awak siapa? kikiki ;)

zati embong said...

erk..kena tnya soalan?math bleh?

zulhilmi tempoyak said...

hmmm.. okay... sdg cuba utk jeles.. hee

kim heeruul said...

tu pon nk jeles ke ? keh keh keh

misskonspirasi said...

soalan cepumas...cik teha benci sapa? hekhek

LadyBird said...

nak tanye ape ek?

berapakah bilangan planet di sistem suriakita sekarang? hihihi.. sng je soklan nih..

Feza said...

umur u berapa?

Shafila Ismail said...

salam. ensem gila awk punya hubby. hahahha

Mishter Izwän said...

entry kali mmg sengal siket,
g lah amik paper dan jawab soalan2 kat situ

Noraim said...

ok, sila jawab final exam utk akak nnti. hihi

emy zulaiha said...

haha kagumlah!! tak pernah jumpe org yg suke exam! haha emy cukup benci bile nak exam.haha :p tersekse zahir batin.haha

littledolphin said...

soalan?

ok pergi buat formspring.lepas tu letak dalam blog,macam saya.nanti saya tanya soalan banyak-banyak! :D

Detective Fiqa said...

lalalala :D **nak gedik kat komen pulak hehehehe

Hans said...

hahaha
gi beli buku latihan exam
ekekeke

Hanie Dew said...

aku suka exam. exam itu ohsemm..