Sunday, 13 May 2012

childhood memories


remember this ? which you played before ? most of them rite ? if you played this before , your childhood is super duper awesome ! hahhaha ! agree ?

# oh , btw , ramai jugak rupa nya yang tak tahu ape tu ' fake relay ' yang aku tulis dalam entri nie . oke , maksud ' fake relay ' nie sebenar nya buat ade relationship dengan kawan or orang yang tidak tak kenal dengan persetujuan bersama . hehehe :) 

53 comments:

Cik Nur said...

rindu dgn permainan di atas tu..!

oo..itu mksudnyer fake relayy..! hihihihihihi

kocix! said...

tu ,.tu..g ketas segi 4 masuk kat jari tu..hahhaaahhaa

kelaka dowh!

♔Lady Ainaa♔ said...

mase kt sekolah dlu, selalu main bende ni..skunk ni mcm dah xde da..huuuuuuu...rindu zaman dlu2...

sis92 said...

ok zmn knak2 saya mmg super duper owesome yeahhhh :D

Fiza Diaries said...

rindunya zaman tuu.. hehe.. btw, baru laa fiza tahu fake relay tuu apa.. bg fiza laa kan, sape yg buat fake relay tu desperate sgt kot.. saja nk cari kontroversi.. just pendapat.. hehe.. ^_^

Leeya Hezlin said...

Ya..sangat2 ingat..
Memang best main benda2 tu..
Ooh baru faham maksud fake relay tu.. ;)

Eyqa Hasnan said...

lama tak main benda tu ! rindu sangat ! dulu suka sangat main .

miss niedNied said...

rindu zaman kanak-kanak!!! heehee

Hanamiko Sakura said...

yoyo.
bila kemas rumah..
tiba2x jumpa yoyo.
hoho.
masih terror main yoyo saya ni..
hahaha !

aku HaniAsyira said...

sume penah mainn!!

★ aIsyaH ★ said...

yes..rasenye cm sume ue penah maen..best gle..:)

tp..yoyo plg besh..main smpy belit2..bile xleyh bukak belitan ue..beli baru..hehe

* oh..itu rupenye fake relay..baru taw..hehe..thanks 4 da info.. =D

shedameor said...

yess, zaman chilhood paling best :)

cik awi said...

gambar di atas bagus ya saya suka itu

si kiut lavender said...

err..hahaha...
yeah..pernah main tapi tak semua..hikhok

missp0tpet said...

Semue tuh sy pnh maen.! Tak de satu pon yang tak penah maen. He3.

Koding said...

Isshhkkk...
Ini semua permainan moden...
Saya dulu main tanah jer...

Boni JLL3 said...

yoyo tu la paling sy suka main masa kecik2 dulu..

owh. tu maksudnya fake relay yer.. baru tau.. err.. teha, jom fake relay dengan saya.hahahaha :P

AmirFX said...

Yepp.. Hampir kesemua game tu pernah dicuba..

Noraim said...

most of gmbr2 tu smpai skng main. hikhik.

ps, baru tahu aap tu fake relay. hee.

ainraus said...

hi awak! baru follow blog comel ni.
anyway. saya rindu semua dia atas. nak jadi budak2 semula boleh?

msredcheesecake said...

masa akak kecik dulu main batu seremban tengteng, budak skang main komputer n ipad....untungla....hhee

fatin hanani said...

owhh bru faham..kiranya fake relationship lah ni..relations pon dah jadi relay hehe..

iema ackles said...

haha,....
ima bese main permainan yang buat sendiri jerk
xde warna warni ni..giii

acik teyha said...

sy suke main sume kat atas tu..sampai sekrang kalau jumpe sy akan main dgn gembiranya..hoho

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

gambaq 1st kiri atas tu... masih disimpan hingga sekarang (^_____^)memori~

zubect said...

owh, tu ke maksud fake relay yg sbnr, hehehe

i love brick game!

Sally Yatiey said...

Rindu zaman kanak2 dulu ^_^ hehe.

aRa ❤ aFiq™ said...

setuju ! rindu nak main sume tu lagi.. haha

ooo bru phm fake relay tu :P

Hanim Irsyad said...

da lame tak maen yang kertas tuw. nak warna ape. hahhaa :P

Sarah Mohd Saleh said...

kau ni ske leteww nak wat aku terkedu dgn zmn kanak2

Syamira Yahya said...

rindu nak main semua tu. .hehe

cha'e said...

aku rindu game2 tu semua. . ohoii u bring back the old memoria la madam ;)

SimplySeoul said...

I'm a 90's child. We have the awesome childhood time. No doubt about it.

hazfee said...

rindu zaman budak2 :D

shar90 said...

digivice,,, bdk laki mmg gile main benda tu... ehee xD

AinsHa=) said...

semua permainan dalam gambar tu saya main termasuklah main masak-masak. Hehehe

P U C A T said...

faham da

Baby Dolly said...

saya tak merasa pun main semua tu , hehe

http://iera-dolly.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wany-mira.html tagged

EruzuLiyana said...

ok, aku dapat rasakan aku rindu zaman kanak kanak aku :')

CikMunBlogger said...

jyeah ! sampai sekarang main . bhahaha . rasa best main tuu sebab dengan kawan kawan .

chipshoes said...

hello...visit here my friend

dhiera said...

rindu la pulak nak main permainan kat ats tu~

Selendang Merah said...

owh faham..

zaman kanak2 sy x senindah owg lain..^^

Cik Yatt said...

tringin nak maen balek smue niee

Asyiqin Haulisah said...

kita dulu main tutup botol je.

Elysa Sofia said...

yoyo, benda kertas empat jari tu paling rindu ^_^

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

tu permainan dah moden... zaman aku dolu.. tak de seme tu.....nampak sangat tua bebeno aku nih...huhuhu

Hanie Dew said...

yes.my childhood is indeed super duper awesome.

budak sekrg tah tau ke tak men getah tu kan.

tu ke maksud fake relay tu..lol.

Cik Penguin_Solehah said...

ada sesetengah permainan yang masih Solehah mainkan lagi seperti yang kertas 4 bucu tu^^.. Awesome semua permainan dulu^^

chemay said...

cyber pet!
arghhhh rinduuuuu~

ciksukaberangan said...

Permainan yg best! Huhu

Jue said...

yg digimon tu mmg fav weh..sgt ssh hati bile pet mati huhu

tirahzairi said...

jom lah balik ke zaman lama...hehe