Wednesday, 9 May 2012

tolong faham kan saya


fake relay . dah ramai sangat aku tengok orang yang tulis camtu . aku tak paham laa . ape motif fake relay nie ek ? so , korang tolong faham kan aku bole . korang rase , penting ke fake relay nie ? kalau betol laa penting , aku pon nak jugak fake relay nie . ade sape-sape nak join ? hahahah !

65 comments:

Liyaa Mf said...

Apa tu fake relay? Tak paham gak. Haha. & tak penah lagi nampak org tulis camtu. Mgkin if nampak, bleh agak2 kut maksud dea melalui situasi tu. Haha.

Hanamiko Sakura said...

fake relay?
saya tak faham.
dan saya tak tahu.
hahaha!

Saya Disini said...

sy xphm

cik awi said...

awak ta paham juge lah soal ni... Tapi elok sangat pule ye

cik ika said...

apakah itu??

NAL said...

actually NAL pun tak faham..

shedameor said...

ape tuu ? hehe

♥e'in♥ said...

xpelu pun yunk fake relationship nie.. mengade je tu.. bdk sekolah laa ramai wat mcm nie..

acik teyha said...

ape kebenda tu?tak penah dengar pun..kuno sikit..hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

sy pun konfius...

KorN said...

ape fake relay tu? mcm 1st time je dgr... hoho

fatin hanani said...

fake relay tu apa??? HAHA
fatin pun xtau lah hehe
nk tlg fhm kn pun xtau nk fhm kan macam mana hehe

IEQAH said...

alamak..ieqah punn tak faham

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

ntah.... aku pun tak tau pekebende fake relay nih.....

Fariz Reza said...

Assalamualaikum.....FR datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam segmen: Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ]
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama
dapat buat rakan dan readers (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum and enjoy ur day

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

Badrina Ibtisam said...

Saya mmg slalu nampak status mcm ni kat Fb! Saya cuma geli hati je baca hahaha lawak lerrr

Syafiqah Othman said...

apa fake relay??sungguh piqah pown tak tau..

Noraim said...

jap, fake relay tu apa? Kakaka. Tak reti BI ni. Huhu.

♥ Ain ♥ said...

hahaha , saje sukesuke lhaa ~

Picoz Shupalula. said...

despo sangat nak ade relationship;p

aRa ❤ aFiq™ said...

err ara pun xtaw.. xpnh tgk pun org tulis.. #teruknyesaya

P U C A T said...

pes time dengar nih..
apakah?

AinsHa=) said...

fake relay? nampak sangat jenis terdesak nak kasih sayang. adoi, fenomena baru di fesbuk, lepasni apa pulak gamaknya?

Neijie said...

heheh..saya pun tak faham

Neijie said...

heheh..saya pun tak faham

Black Jeepsu said...

apa tuh fake relay?? huh..

cinta siswi said...

fake relay tuh menda ape?? hahaha

Cik Nur said...

a'ah..cik nur pun xberapa fahamm..
tolong faham kan cik nur gakk..!

Fatin Syafiqa Anuar said...

haha apa tuh? aku pun taktau

Fatin Syafiqa Anuar said...

ok tau dah. fake relationship. hehe

zubect said...

whats that????x tahu ape pown

Boni JLL3 said...

fake relay tu apa teha??

lisa said...

fake relay. buat2 in a relationship dengan kawan sendiri dengan persetujuan bersama.
faedah : none. haha :D

Cik Penguin_Solehah said...

erk,tak tahu la pulak,sebab tak da fb.. Tak boleh nak join awak,haha=P

Eyqa Hasnan said...

haha . fake je pun . best laa jugak buat-buat manja dekat FB . wueekkksss ! haha

iema ackles said...

apekah??
xtau jugak la..
hiii

miss m said...

hohoho.....sy ada relay tp tak tunjuk pun..lgi sadis ooowwwwhh..
:P

Teenager Housemaid said...

erk..fake relay? saya pun tatau

Liyana Izzati said...

Hahhaha. Sekarang ni memang dah jadi trend dah orang buat fake relationship. Dah la buat fake relay lepas tu siap buat status bagai lagi pasal dia punya fake relationship tu. Hahahha. Macam-macam betul :)

Eein Azryn said...

Tak penting tak penting. Haha.

Leeya Hezlin said...

Xtau apa itu fake relay.. :)

Cik Yatt said...

klu cik yat..mmg tak suke pake2 ni..ade gak mmbe ajak wat..tolak kot..

★ aIsyaH ★ said...

fake relay? apekah?=.='

tak taw nk ckp cmner.. :)

hazfee said...

haha.hazfee baru je tau ada ayat fake relay ni =="

dear yayah said...

?????????????? > saya pun xtau :) huhu

cendol said...

ape tu fake relay?fake relationship?
haha mcm bang*** HAHA

tirahzairi said...

dh join...hahaha

Ayumi Comot said...

fake relay? xtau pun..hahahaa

✿ pink velvet ✿ said...

fake relay? fake relationship kot ... haish! zaman skrg mcm2 pulak :(

Yana Yoenas said...

terdesak.

Fiza Diaries said...

apa maksud fake relay tuu? first time dengar.. macam-macam la sekarang ni.. semuanya dari fb..

aleen aiden said...

erk, tak pernah nampak orang ajak fake relay lagi.hu3

kiwi said...

serius..kiwi pon x paham..ape tu??

adan said...

xda faedah pun fake relay ni.. just nak cari pubisiti.. nanti boleh la kawan dia kata... tahniah2.. wah... hermmm... budak2..

Sally Yatiey said...

Fake relay? Apa motif mereka buat macam tu? hehe.

O CIKTEDDY said...

kite pon sabar je kalo ade mnde cenggini..depa yg gune istilah fake relay ni sbnrnya x belajar sains..miahaha ade ke relay nak dibuat kekasih..meoww betei!

asfira aminuddin said...

ape tu fake relay? i pun tak penah tau babe.

cik mun said...

huh???xtahu pun ap tu fake relay...

|shuhadaothman|TM said...

slalu budak skolah yg byk wt fake relationship ni. bkk news feed blmbak je. motif ape xtaw -_- haha

Hanie Dew said...

ok.first time dgr ni. eh baca.

ciksukaberangan said...

Rasa cm xpntg je~

Jue said...

kazen aku yg umur 22 tu slalu post psl fake relay kat wall dia..laju je aweks reply..aku nak gak wat..tp aku dah tua wuahahahahaha

Nuyuyuyuy said...

Fake relay tu fake relationship . banyak gila orang post dekat facebook macam tu . aiyoyo . geli la aku .

Mohd Lokman Bin Ramli said...

oh.. fake relationship rupanya..

Anonymous said...

"RELAY" is not a short term for "RELATIONSHIP". It's a device to delay an electrical stuff...