Saturday, 26 May 2012

goodbye darlings :)


ehem ehem . esok hari ahad , hari last i boleh berbelog lama-lama . sob sob ~ lepas nie tak boleh nak berblogwalking macam biasa . maybe , sempat nak balas-balas komen jee kot and hapdate sikit-sikit . itu pon ,  kalau seminggu sekali pon dah mujo sangat . hahaha !

bila dah stat belajar nanti , kena kurang kan online . belog , facebook , youtube and sebagai nya . semua kena kurang kan . study kena lebih kan . try buat yang terbaik . tapi jangan lupa solat and jaga kesihatan . nie semua pesan parents aku . terharu i dengar . sob sob ~ maap kan anak mu ini sebab tak mampu nak buat umi and abah bangga dengan result spm tahun lepas . hihihi .

so , bila dah stat sambung belajar nanti , aku kena laa study betol-betol . ikot semua pesan parents aku tu . aku tak nak dah main-main macam dulu . nanti result pon nak main-main jee . hadoii ~ oke , aku pon dah malas nak taip panjang-panjang . nanti takde sape-sape pulak nak baca entri nie . hahaha ! last but not least , i'm gonna miss all of u . muahh muahh ! wish me luck oke :)

76 comments:

Hanamiko Sakura said...

gud luck ^_^ muah muah muah.. hehehe

★ aIsyaH ★ said...

i'm gonna miss u t0o..hehe..^^

sy pun sme..nnti2 da xleyh nk selalu update..hehe..

gudlak yurp..studdy bet0l2..chaiy0kk!!!hehe^^

cik awi said...

selamat hari ahad and happy blogging

Ezy Chiaki said...

selamat blajo ye dik..
gud luck!
=)

Sally Yatiey said...

Goodluck Teha :D Study betol2 tau. Buat yang terbaik untuk buat umi dan abah Teha bangga dengan Teha ^_^

Leeya Hezlin said...

dah nak sambung belajar eh dear??
dapat kat mana??
congrates and gud luck dear..
gonna miss you.. :)

Koding said...

Selamat Belajar..
Moga mendapat kejayaan di dunia dan akhirat...

Dedy Irawan Az said...

semangat aje........!!!!!!!!!

kpn nak maen kat indo????
hehehehehe

dear yayah said...

akk sudy slalu je online,, pndai2 la manage time tuk stdy, maen n so on...
all the best dear ^^

AinsHa=) said...

papai-papai akak. Good luck di alam universiti^^

fya zainal said...

Study kena focus :)

KorN said...

pentingkan ape yg kamu rse lebih penting.. blajar lek lok yerp...

zubect said...

dah nak sambun belajar kat u eh???? awk dpt u mane and kos ape??? anyway, gud luck

shar90 said...

gud luck... blajo molek... hehee xD

shedameor said...

jap2, teha umur berapa sebenarnya ni ?

Boni JLL3 said...

macam mana kalau nanti encik boni merindukan encik teha???

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh pakat2 nk masuk ke IPT da... All the best tau bila kt sne.. jge dri... fokus on ur study...

Liyaa Mf said...

Owhhhhh! Teha baru lepas SPM ke? Then baru nak sambung belajar ke? Baru tau, Teha! Hehe.

Btw, gud luck ya! Jaga diri kat tempat org. Study boleh je maen2, tp jgn maen2 terus. Haha!

All the best ya, Teha! :D

Cik Yatt said...

same lah.. tak lama lagi dah mula sem..nk unline n BW sush la..sbb on pkai bradbnd..huhu

Selendang Merah said...

belajar rajin2 ya..:")

Eein Azryn said...

Hehe. Belajar rajin2. :)

tirahzairi said...

take ur time dear :)

Zakaria's daughter said...

kau g maneeee peah oii?
matrik ke ? asasi?
diploma?

acik teyha said...

g belajar mana?gambang?

Hood Kamil said...

esok apa...hari ni dah ahad...hehe!

fatin hanani said...

owh..dh nak smbg study balik ehh hehe..
ok2 study elok2..
blog fb ngan yg lain2 tu abaikan pun xpa dulu..yg pentg result exam nnt kan :D hehe

nur adilah said...

sob sob:( nanti rindu >.< take care^^' good luck :)

Nurrul said...

Hmm , GOOD LUCK ! :D

8belajar rajin2 taw,, hehehe

cik ika said...

gud luck sis..:)

Atiqah Wadiah said...

best of luck..cayok2 :)

asfira aminuddin said...

hehe awal awal sem bolehlah main main sikit sikit. tp dah nak final, kena concentrate everything btol btol. good luck babe :)

M Fizan said...

good luck dear. gonna miss u too. keep blogging teha. :) focus on your study. make your parents proud of you :D

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

gud luck dear~

Max said...

Smngat belajarx teha :)
Jalan - jalan sini klaw nti dah balik ngeblog lagi (http://infobuatkalian.blogspot.com/)

aRa ❤ aFiq™ said...

belajar rerajin dear.. btol tu solat & kesihatan kena jaga jugak :))

aLya maNip said...

gonna mizz u 2 dear..blaja elok2 ye :)

Cik Penguin_Solehah said...

tak pa kak,nasib kita sama,hehe^^

hazfee said...

aik.nak sambung belajar dah? hehe. all the best teha.belajar betul2.masa belajar ni la belajar betul2. lepas tu cari kerja dan bantu mak ayah.balas jasa mereka dan buat mereka bangga :D

nurul-rasya said...

sob sob, sape lagi yang nak datang blog aku ni

eva said...

huhuhu sy pun sama gak.. asmmgnt dah kluar.. so kene fokus.. tggu habis cuti ni baru blaja betul2 hehehehe

Asrul "iLham" Sany said...

good luck study...masa depan tu :D

msredcheesecake said...

boleh je belajar rerajin sambil berblog.... limitlah sari sejam ke....

Hanie Dew said...

good luck dan selamat menempuh alam student. hehehe..

kalau tak sengaja ko ter-main main masa study ingatlah parents yg sentiasa mengharap kejayaan untuk kita.

Azee Hana said...

ha,,betul tu..hee

Teenager Housemaid said...

waaah, teha dah nak sambung belajar eh..:)
goodluck..:)

O CIKTEDDY said...

cik pon :(

♥e'in♥ said...

good luck awak! huhu

cinta siswi said...

gud luck dear teha.. study kuat2... hikhik... :)

Faidhatul Arfah said...

good luck :))

Detective Fiqa said...

rindunyerr kak tehaa :( alaaa baru jee fiqa nak lepaskan rindu. semuanya dah bz huhuhu serius waa sedihh

Puteri Iqa Izyan said...

ololo.. belajar elok2 ye dik :')

~SaL IjOu~ said...

ha, blajo rerajin..igt pesan mak ayah..hehe~ jaga diri sayang~ ^^

bukanretis said...

takpe, aku leh tlg BW kan. hehe

sHeRrY said...

was here

si kiut lavender said...

hehhe...all the best ya teha..:)

si kiut lavender said...

hehhe...all the best ya teha..:)

m!3yr4h_LolLy said...

im gonna miss u too. belajar rajin2 tau. semoga berjaya dalam setiap apa yang kamoo lakukan. chaiyokk!

Noraim said...

dah sambung belajar eh? kat mane?

ainraus said...

good luck awak!!!!!!!!!!

ctk said...

goodluck ye...dont miss2 me..cheh prasan lak..haha

miss inna said...

lepas nie mesti jarang dah update blog kn..busy dgn setadi..anyway, happy setadi daer.. :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

blaja rajin2 yee :)

amna said...

pray for u. luck luck luck.. insyaAllah dirahmati Allah. amin~

Nur Farah Hani said...

haha.. gud luck for your study.. jangan tinggal blog lame2 sebab nanti mesti rindu. hehe.. :)

Pondok Usang said...

okeh dik.. study smart.. =)

Mishter Izwän said...

mule2 jerk ckp kurang berblog . nnti kalau ade tenet . msti berblog jugak . hehehe

Eein Azryn said...

Goodluck. :D

dear yayah said...

gud luck dear ^^.. jgn stress sgt blaja... enjoy setiap saat.. muahaha

Cik Nur said...

cik nur akan merindui teha.. :)

belajar rajin2 tau..jgn main2..hihihi

dhiera said...

study rajin rajin~

dhiera said...

study rajin rajin~

EruzuLiyana said...

malasnya nak start sem baru, cuti nih best sangat :D

chemay said...

belajar rajin2
:D

Fikri said...

Errkk.. :D

Amalina Ulya said...

all the best :)

.izzati liyana. said...

baguslah. study leklok. kalau saya, blog je kurang. fb, twitter still jalan lagi. huuhu.