Thursday, 23 February 2012

saya bukan yuna

alahai , tajuk entry yang agak bajet . okey dear , hari tu pergi jumpe doktor gigi . tibe-tibe mase aku masuk dalam bilik tu , die pon cakap macam nie .

doktor : eh , muke awak macam yuna lah ! * sambil belek-belek gigi aku

aku : hah ?! ye ke ? takde laa . * malu-malu kucing

doktor : iyee . ade laa iras sikit-sikit . hehe

aku : hee . * tak mampu nak bercakap dengan mulut yang terbuka luas ... hahaha !

hurmm . lepas tu , sampai jee rumah , terus aku pergi tengok cermin . eh , same ke ? takde laa .. aku rase tak same langsung . then , ade laa beberapa kawan aku yang panggil aku yuna . aik , makin laa aku pelik . so , dengan gigih nyee aku compare pic aku and pic yuna . nak carik jugak ape laa yang same nye . so ,  jom kite tengok . hee ~


yuna and me :)

eerrkk , same kah ? opkos laa tak same langsung . see , yuna tu cantik , aku nie comel . mesti laa laen kan . hahaha ! so , dah terbukti dengan jelas nya , saya bukan yuna sebab saya lebih comel . maybe sebab aku pernah pakai tudung ala-ala yuna kot . sebab tu dieorng panggil aku yuna . haha ! then , ade jugak kawan aku cakap aku nie macam angelina jolie . okey , yang tu aku percaya laa kot sebab kami ( angie and me ) same-same gorjes . * errkk .. ape kah ? 

hurmm . pernah tak korang rase muke korang ade same macam mana-mana artis ? kalau ade , ce cite ce cite ;)

67 comments:

Mishter Izwän said...

ade iras2 siket la, cer tgk warna kulit , same lah . kuikuikui

Sarah Mohd Saleh said...

bak kate jirang aku,naik troli,tolak sendrey.huahahahah

Asrul "iLham" Sany said...

brad pitt tu kembar sy...bley? muahahaha

Tyra Kamarudin said...

hahaha . trolololo . mana tahannn . hahaha . jahat kan yuna tiru awak :3

.........cP~ said...

Ada...diorang cakap muka macam Kajol. Gyahaha. Bajet muka hindustan.

Mohd Ridwan said...

Ada iras sikit-sikit la...!

nur adilah said...

woot woot :D suka lettew :P hehehe.
ad sikit. sekali imbas ^^'
takd pun mana mana artis yang ad iras
iras~_~'

auni shahira said...

waaa...ada iras2 teha...hehe

zati embong said...

tang mata jat rasa sama.hihi

Atiqah Wadiah said...

maybe tang mulut kot sama :)

ZEEQA AJIE said...

hai Yuna! :D

miss niedNied said...

ehh ada lahh sikit iras2 yuna... heee

amy syifa said...

aah la..ada iras2.. hye yuna!! hehe

H.S said...

hahaha

saya?entahlah ,rasanya muka saya ni unik,so tak de serupa dengan sesiapa pun. :ppp

HAHA

AmirFX said...

Pernah gak kawan panggil James.. James Bond... :D

kim heeruul said...

pipi ada sama.. =)

~SaL IjOu~ said...

penah beberapa org ckp muke kite mcm zizie izzet..huhu~

alya_sygs said...

orang kate kita iras nora danish.. muahahaha :)

asfira aminuddin said...

hahahaha terus suka eh kena puji muka sama dgn yuna. :P ala setakat ni takde sape pulak puji i ni sama macam artis mana. hehe.

Zakaria's daughter said...

lol.
angelina jolieeeee tak nahann.
apakahhh lahh lu.
poyoo :P

ciksukaberangan said...

HAHA. lagi comel~ ^^

aishah said...

hi yuna...=)

Si BuDaK KaChAk said...

pnh org kate sy irwan syah...tp sy tak percaya sbb sy tau sy lbih kacak dr tu...hahaha

Koding said...

Koding Berkata:
Saya tau...
Awak adalah Teha...

Teenager Housemaid said...

ada sama..tang hidung..hehehheeh..

ya, awak comel..:D

Woofer Storm said...

hai yuna..

~muka sy mcm shah rukh khan.hehheee

EZAD AMIR said...

sy rasa sy cm aaron aziz je...ekekekek

c'axoera ヅ said...

sama tapi tang tudung hahaha

♥AieN ChoiN♥ said...

hehe..maybe gaye tudung awak kowt.. :)

[sutera kasih] said...

mmber ckp muka sy mcm LJ wakakaaka perasann :P

tang idong korg kot yg iras hehe

Fara E's said...

ada orang kata muka aku macam lisa surihani
tapi aku wat lek je , haha

Leeya Hezlin said...

tak pernah rasa ada muka yang sama macam artis..hehehe..

dhiera said...

doktor gigi tu lelaki ke pompan? ensem x?

CekbOlat-bOlat said...

nmaku mcm artis.. haha Amy Maizura = Amy Mastura.. hewhewhew

Cik Nur said...

Terima kaseh Yuna...! Upppsss..Silap..hehe..terima kaseh teha..Cik NUr dah sihat.. :)

wah..bestnya iras2 artis popular gitu.. :)

cik nur xde iras2 sape pun..cume de yg kate cik nur de iras seorangpunulis buku..tapi cik nur lupa nama dia..hihihi

Jue said...

hahaha kalau aku mau bkali2 jugok tgk cermin hahahaha
angelina jolie mcm aku kot LALALALA

haha

aRa ❤ aFiq™ said...

eh ada gak iras2 yuna :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

doc tu tipu~ buekk .. huhu

LAici KAng Ais said...

mest kembang idung ni.hee

aiNa yaZiD said...

hehehehe... ada iras la~!! =)

Hanie Dew said...

errrmm...ada pernah org cakap muka aku macam akma AF. tu je sekali.tp jue penah bekali kali ckap muka aku mc blogger sape tah.

ko dgn angie. owh owh pecya (mata ke atas tangan ke dada)

sop said...

Salam yuna. Hejeje
Muka sop dorang kata cam alman khan. Hajaja

msredcheesecake said...

Ada org kata muka akak cam misha omar, masa akak ak pakai tudung dulu la....

marcella said...

erm..part mata kut..







angelina jolie???erk.... hehehe..

Mia Adriana said...

hehe...pandangan org ni laen2..

yad'z said...

same kot. part senyum.. hehehe

LadyBird said...

mgkn cr pemakaian tudung kot..

echaRierie said...

hehe..kene puji mcm yuna tue..
btw, ur look comel with urself :)

AinsHa=) said...

ada la gak iras, tang tudung tu. hehehe

AinsHa=) said...

ada la gak iras, tang tudung tu. hehehe

aLya maNip said...

aii yuna..hihi

misskonspirasi said...

taktik doktor nak try usha u la tue hukhuk layankan jela.. or maybe ada aura yuna kot ngeh ngeh

cinta siswi said...

hee.. hai kembar yuna..hikhik.. :)

Badrina Ibtisam said...

Hi Yuna!! Hehe classmates sy pun sometimes pnggil sy Yuna. So banggalh kjap hahaha

chemay said...

teha lagi lawa lah dari yunaa.
hehe
:)

Amna.Qadeeja said...

hahah ade org ckp muka cam neelofa . balik umah terus nangis tepi sudut dinding sebab takleh terima kenyataan. eh? wakaka euwwww

Boni JLL3 said...

doktor tu tipu..sbab rasanya awak lagi comel daripada yuna :P

Noraim said...

haha. ptt bangga kot ada org puji mcm yuna. doktor lh yg puji. untung laaa. haha.

eva said...

ada iras dear.. tp awak comel lagi.. bawa lah lagu terukir bintang.. sedap lagu tu hehe

Juliet_iRa~" said...

hee..twins yuna la ni ea..ngee

:D

.izzati liyana. said...

err. mungkin dr. tu saje ckp nak buat2 mesra konon kot? haha.

NAL said...

hurmm..nampak ada la sikit...hihi
tetiba teringat lagu gadis semasa -oh, begini rasanya cinta..

SpidermanHere said...

Ada ada, tapi malulah nak bgtahu kat sini, kuikui xD

O CIKTEDDY said...

hai yuna..nk autograf u boleh x?

Wazir said...

haha.. XD tergelak baca entri cik teha kali ni.. sy tengok aderla iras2 yuna sikit.. hehe.. tapi biler teha citer pasal iras2 artis ni.. teringat lak.. sy pon pernah alami situasi sama macam cik teha.. so as response untuk entri ni.. sy update entri sy.. ader masa.. jemput2la baca ea kat blog sy.. =)

semutsengal said...

lain lain.



wakakakakakakka !!

ILA HonEyBuNNy said...

ada la iras2 ckit yunk..hehe

xdak artis sama dgn ku..hehhehe