Monday, 30 January 2012

abang


okey , i think he's the most amazing brother in the world , rite ? * ngaku jee laa :) tetiba aku rase aku dah makin in love pulak dengan si bieber nie ... oh , kan seronok kalau aku ade abang macam justin bieber ... boleh mintak pape jee yang aku nak sebab die kan banyak duett ... hahaha ! * berangan jap jadik adik bieber

p/s : saya nak abang . korang tolong carik kan sorang boleh . terima kasih ;)

69 comments:

Leeya Hezlin said...

saya ada abang..
wanna share??hehehe..

Nur Farah Hani said...

ingt mamat amne la tadi.. haha.. glamor sangat ke die ni.. baik ea? hensem? kacak bergaye? hehe.. tak minat kat die tapi nak abang?? abang aper?? hahaha.. since awak da lahir so nak ader abang tu mustahil dah.. so cari 'abang' untuk ketuk2 die je la y mampu.. pg cari cepatttt.. haha

shedameor said...

abang bibir ohh abang bibir :)

CikAnyss' :O said...

hahaha , amboii , peminat nombor 1 justin bieber la ni err , btw sora dia mmg sedap aw , nyum3, hihi

Eein Azryn said...

sweet pulak tengok bieber dengan adik dia. homaigod!

nur anis said...

saya pun nak abang jugak..huhu

Original CikTeddy said...

hee..mmg best ade abg..

AmirahSyafiqah ♥ said...

Comel nye blog :)

Azham Vosovic said...

haha, kau xda abang ker? hahahah

ingatkan JB ni anak bongsu...rupanya dia ada adik2....

Hanie Dew said...

oho..memang best la kan dia dah byk duit.jadi adik lagi senang bole pow. ahahhaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

xder abg gak..huhu..

auni shahira said...

same laa...nk abang jugak...huhuh..
amboi bieber tu....heheh

:: Cik Nur :: said...

cantik belog ni...follow sini.. :)

jum bace .:: Bersyukurlah Manusia..! ::.

Ummi Alesya Sofea said...

hihihi,muka dia cute kann..

eVa said...

sy dah lamak in love dgn bieber.. haha prasan.. ingin nak jadikan sbg adek ahhah..

aLya maNip said...

abg ni cute sgat ni,,,hahaha

nur adilah said...

wahh :) dia minat bieber :P beliebers lah ni ^_________^'

Teenager Housemaid said...

whoa, tu adik si bieber ke..
whoa..pandai die jaga adik2 eh..

Anis Adila Aris said...

tu asdik betul die ke?

kena cri abg angkt la nie..hehe

miss inna said...

inna pn xde abg..nak sorang jg...

kim heeruul said...

mcm gambar gua je. keh keh keh

Ct Aja said...

amboi..bieber lagi...wuhhuhuuu... nak sorang je?? dua nak??hihihii

aima mazlan said...

amboi..
untungla kalau dapat jadi aduk bieber tu..
hehe

aima mazlan said...

amboi..
untungla kalau dapat jadi aduk bieber tu..
hehe

Maii said...

nak bieber sebab dia ada duit. hehe xD

Woofer Storm said...

meh sini jadi abang tiri.heeeeheee

هانيم إرشاد said...

hehe. camne nak carikkan tuw.
naseb anim ade jugak abg, walupun sowang! :)

Cik Yatt said...

err...tak mint bieber..

hee..ade abg mmg best kite ad 3 abg..hikhik

GaRy™ said...

hahahaha.. meh saya jadik abg awak~.. :p

aRa ❤ aFiq™ said...

sy xde abg.. na jdik adek JB pown mcm lebeh umo. :D

khairul akmal bin azman said...

kaki pau abg la ni..

#dush2

missSenget said...

cari suami terus je laa teha..

hihii..

Mya said...

oh, sweet gak dia ni eh. hee

myhatiku said...

sy sudi jadi abang awak! ngeh;p

EZAD AMIR said...

uiii nk apply jd abg cik teha tp x sekaya bieber lak..ekekekeke...

ILA HonEyBuNNy said...

saya nak abag juga boleh...heheh.

cari "abang la dear"hehehe

semutsengal said...

kuat sangat berangan nya ni..


LALALALALALLA

Mia Adriana said...

dapat dalam mimpi je laaaa... hehe

KaK LimAh Si SupiR said...

aiyooooo.mane nk cri abg mcm bieber?

Anak Munsyi said...

fyqa ad dua abg , nak ? hahah

Boni JLL3 said...

saya seiras dan sekacak justin bieber. hahahaha :P

Jue said...

la msh kecik hupenye adik JB neh..aku br tau bole x...aku suker gilers weh JB!!

AinsHa=) said...

tak minat biebir ni tapi tengok dia jaga adik2 dia, ok tabik spring kat dia. :)

EruzuLiyana said...

baby baby baby ooooooo~

eLLa n aLia said...

ah.. sweet lah pla..

say to easy=) said...

x payah cari abang cari je bf.opps.haha

CekbOlat-bOlat said...

takde abang T___T

chemay said...

tuh adik dia ke?
wahhhh.
jatuh chentaaaaa

M Fizan said...

haha.. saya pun nak abang.. saya lar abang.. nak abang macam bieber jugak.. nak duit jer...

Asrul "iLham" Sany said...

i Lap JB!

fany wany said...

saya takde abang dan teringin nak abang. haha

LadyBird said...

lady ade abang.. tp xnak bagi :P

nur nadzirah said...

sama la kita teha..takde abang .. rase teringin jugak la nak ada abang.. :)

onie said...

abang rambut mahai :))

Fikri said...

Uih.. bdk2 tu adk bradik dia ka? Peh.. best2. Haha.

msredcheesecake said...

Akak pun nak abg cam jb ni sorg....

ღKekupuLangitღ said...

Duit tak menjamin kebahagiaan, masa yang dicurah untuk merasa bahagia itu yang sebenar-benarnya nikmat gembira bersama. :)

Kazen said...

sy leh jd abg...ok x? kcak gak :p

Latest Post | Video Sunday 12 !!

☺MakCik Keropok✿◕ ‿ ◕✿ said...

caya lahh ade abg hensem gila neh . haha . jelez deyh :b

♥e'in♥ said...

kite tak bape minat bieber.. ;p

Anyyss Shuhaimi said...

dapat abang macam bieber memang best! mata duitannya aku. haha!

aLyA_syGS said...

nanti nak carikan... kih3

Juliet_iRa~" said...

bkn dah ada abg syg?heeeee

eRza farEeha said...

wooww..peminta justin bieber la ni..ahaha

amna said...

first time tgk kids clbrty dgn sibling deme :)

fathiahRAIHANA said...

arghhhh comelnyee ^^
si adik tu sangat la kiuttt hihi.

Sarah Mohd Saleh said...

hamboi si jembu die nih jugak kau nakk.haih

.izzati liyana. said...

tgk dlm gambar tu mcm abg yg baik. tp bieber? okay. semua ada pendapat masing2. hehe. saya pun nak abang jugakkk! tapi abg yg baik. abg yg haram boleh blah.

Totie@Tomy said...

cumelnya bieber dan adiknya..kiut mcm abang dia..