Friday, 20 January 2012

wedding Ally Iskandar and Farah Lee

okey , ramai laa jugak orang yang dah post pasal wedding Ally and Farah nie kan... so , aku pon nak sibuk-sibuk jugak laa nak share beberapa gambar yang sempat aku snap mase pegi wedding dieorng tadi.. hehe..  


okey , nie pelamin dieorang mase dekat rumah kak Farah.. simple but nice kan ?


time nie , Ally baru sampai.. lewat jugak laa.. ramai gile orang.. nie pon aku snap ikot tingkap dalam rumah kak Farah jee... hehe


both bride and groom baru nak masuk rumah


so sweet kan ? ;)


yang merah tu my sis , kak tia... die senior kak Farah dulu mase dekat sekolah... so , bile die jemput kakak aku , aku pon gatal-gatal laa nak ikot.. hehe


ignore my face =='


ambik gambar jap lepas solat asar dekat Masjid Terapung... hihi ~


okey , nie laa goodies yang kiteorang dapat tadi... ade surah yassin , muffin n cokelat.. muffin die sedap laa.. rase macam nak lagi jee.. hahhaha !

so , semoga Ally and Farah kekal bahagia ke anak cucu .. dapat baby cepat-cepat.. kekeke ~

p/s : dear my handsome babah , bole tak kakak nak kawen sekarang ? hahaha ! :)

70 comments:

Naniey Hana said...

Best nye dpt pegi . Knpe ta ajak . :)

KaK LimAh Si SupiR said...

gatal nk kawen ye? haha :P

shedameor said...

seronoknya dapat tengok real :)

~Nana BamBam~ said...

wahh...selamat penganti baru ye buat awak..eh ehh silapp..

buat ally iskandar dan isteri..huhu..

semoga berbahagia hingga akhir hayat.

Mia Adriana said...

wah g wedding ally n farah !

Ca Cik Duyung said...

wah..bestnyerdapat jumpa diorang life..jeles2..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best la pat g tgk ally iskandar kawen :)

auni shahira said...

teha tumpang giler jap...tengok pic diaorang ....
hahha...mmg si sweet sangat2...
bestnya dia boleh tgk...dengki nie...teha...haha

dill said...

comel je pengantin. awak pun same :)

dill.

Original CikTeddy said...

wah..untung la..huhu kt komen ni pon bnyk muffin pe..haha eh silap,tu cupcake >.<

Cik Pensil said...

ramai jugak yg buat post ni :D
Cantik baju kak Farah Simple je :)

GincoMerahJambu said...

wahh simple nye pelamin dyrng..suke2

Apik Pehe said...

hehe..sonoknya dia

Badrina Ibtisam said...

Bestlah dpt pegi wedding dorg! Huhu. Smoga dorg bahagia hingga ke anak cucu :))

TIM_Fahid said...

whoa!! best r...

Caythrine Amanda said...

huhu igtkan cousin,muka de iras dgn fara tu,nway semoga mereka bahagia hingga akhir hayat :)

TwIstiEs*meSti Mau* said...

hogohohoho...cmel set pengantin,..

Ain Atika Zailani said...

tahniah buat ally n isteri =)

nur adilah said...

wife dia so cute ;) best lah dapat pergi >.< jeles~_~' hehe~

Miss Volvo said...

comel je pasangan pgtin tu kan? like!

missTEHA :) said...

wah ! bestnyer dpt tg0k ally kawen :)

miss inna said...

wah, untunglah dpt p wedding ally & farah..inna time tu dah balik sabah..klo tak, dpt jg p usha wedding dorang tu...

Paris Lipton said...

wahhh ni mmg live dr ganu ni, xmcm blog lain. exclusive ni...huhu

A'ishah Kamaludin said...

Wahh bestnye leh pegi kenduri selebriti!

Teenager Housemaid said...

lawalah isteri ally iskandar ni..:)

yad'z said...

sama cantik sama padan.. hope dieorang bahagia.. =)

Azham Vosovic said...

Amin....seronoklah dpt pergi wedding artis hehehehhe

kim heeruul said...

untung la dapat pi..

kim heeruul said...

untung la dapat pi..

Kazen said...

alhamdulillah dah kawin gak akhirnye...semoga berkekalan ke akhir hayat

Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

Woofer Storm said...

perghhh bestnya dia..


#tak mo kwin,.awl lagi ni..eheeheee

Jue said...

Amboi ko kemain ckp gambo snap dr room farah lee kan hihi. Aku suka giler tgk diaorg bdua. Kisah cinta yg bg aku best sgt..bcinta lps kawen
Psst:baju ko seyesly lawo weh

msredcheesecake said...

Bestnya dpt g wedding retis... Heee... Abah mesti suka dia nk kawen... Ni bape umur ni? Hheee

LadyBird said...

cantik... kak farah mcm muka mak saudara die jugak :)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

dua2 bertuahkan
sama padan
sama level..

M Fizan said...

haha..untung laaa dapat snap pic ngan retis.. eh, nak kawin dah? jemput lelaki dari marikh tau....:D

DARKNOUR said...

sweet kan mereka berdua :D

هانيم إرشاد said...

bestnyee dapat jmputan :)

fany wany said...

huiyooooo!
bestnyaaaaaaaaaaa :D

Cik Yatt said...

waaahhh

Iffah Afeefah said...

ooohoiii join skaki ye

btw farah nmpk simple je

EZAD AMIR said...

huyooo..beznya dia dpt pegi wedding ally...

teyn teyn said...

untunglah dpt pegi ..

farah lee tu cantek kann ..

kamu pun cantek ;)

aLya maNip said...

alya baru taw abg alya pun pegi tp dia g ngan awek dia sbb farah lee tu kwan awek dia..haha..lupa lak nak mnyemak skali.lau x mst dapat jupe.hihi

budak said...

uyooo, best nye..tgk video dorg pon best :)

ubaidillah zulkefli said...

cuti = musim org kawen :D

chemay said...

bestnyeee dapat gi tengok ally kawenn.
tp kalau chemay pergi.
mesti chemay sedih.
sebab lelaki pujaan chemay dah kawwen dengan orang lain.
:(

akuamir said...

aminn..untunglah dorang ekk.. ^^

eVa said...

untunggg dpt tgkk! jeless.. ehehhehe

eRza farEeha said...

wahh..teha g ye..best nye..mesti cun kn bini ally..hee

adan said...

suci je muka lepas solat :)

eruzu said...

awak kenal farah? nanti kalau jumpa dia, cakap yang dia dah rampas pakwe i..haha

Ummi Alesya Sofea said...

waaaa..bestnyer dpt jmpe farah lee! :)

Nur Farah Hani said...

comel kan farah lee ni.. huhu.. u nak kawin sekarang??? boleh.. pegi cari calon.. hahaha.. ke da ader... cepat2 p masuk eminang.. :P

Run Away said...

wah best nyer....semuga pasangan pengantin bahagia selamanya...;d

AinsHa=) said...

pergh, bestnya gi wedding artis...

akoo pae said...

wahh ko pegi wedding dorg??huu

yup,smoge berkekalan =)

ღKekupuLangitღ said...

Nampak awak lagi lawa daripada pengantin tu.. eh? ;p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

prkahwinan ally ni simple2 je an.. xde membazir x tentu hala :D

Juliet_iRa~" said...

bestnyaa..pernikahan y simple tp sgt nice..:)

KizZ said...

Melepas haku...haha...


Kalau berani jom join contest kedai Kiz, hadiah kompem gempak!
The OH!SEM tagline contest

~SaL IjOu~ said...

mesti syok g kenduri deorang kan~ ^^

Hanie Dew said...

sweet couple diorang ni. dah la low profile je. semoga mereka dicucuri kebahagiaan hingga akhir hayat..

babah : eee..gatal nya kakak ni..

ILA HonEyBuNNy said...

wah3....besttnya...

ne jeles neh..untung sungguh...;-)

Anis Adila Aris said...

waa...seronoknye!

cantik betul farah lee tu

amna said...

alhamdulillah..
terdiri lagi masjid ^^

semoga ally dan isteri berbahagia hingga ke anak cucu. amin :)

Hanie Dew said...

tekejut tak kalau tau jue ngan anep tetibe jadi husband wife. hahahha..

✿♥! b.e.l.o.g e.m.m.a ♥!✿ said...

Wahh.. farah lee =)

myhatiku said...

ehh..yg tudung oren tu cantek lah ;)

.izzati liyana. said...

untunglah kannnn. haha. tenang je tgk pelamin tu.