Monday, 9 January 2012

mata yang cantik



apa yang korang dalam gambar kat ats nie ?

* muka yang cun ? (  )
* kulit yang tak berape nak flawless ? (  )
* hidung yang kemek ? (  )
* senyuman yang menawan ? (  )
* mata yang cantik ? ( X )

seriously , makin lame , aku rase mate aku nie makin teruk.. dh macam mate panda pon ade.. hadoii ~ so darling , korang ade tips tak untuk dapatkan mata yang sihat dan cantik ? kalu ade , share2 laa yee.. hehe :)

p/s : tak dapat nak berbw lame-lame.. husband i marah .. hahahha !


55 comments:

Hanie_Dew said...

ahai.mata tu ada dark circle ke. biasa aku letak uncang teh je. uncang yang pakai tu sejukkan dlm peti ais. jgn la sampai beku. pastu letak je kat mata.

~SaL IjOu~ said...

nape jadik mcm panda, kurang tido yeh~ ;p

Eera Shera said...

minum la brand's innershine tu..nnt mata cantik mcm camelia haha.. kalo bwh mata gelap bese org pki concealer kan? sy pun x tau sgt la ;)

auni shahira said...

letak timun...takpun...simpan 1kain kcik dlm peti sejuk kat ais punyer tmpat..bila dh keras skit..letak kt mata..heheh..try ah..
btw..teha makin temban..hahaha

shedameor said...

mata tak cukp tidur ke tuu ? hehe

~Nana BamBam~ said...

perasan gak yang kat bawah mata mcm bengkak...cube gune eye rolling on yang ada iklan lisa surihani..x ingat jenapa apa..huhu

El-Janna said...

tepek la tomato ye^^

Juliet_iRa~" said...

minum pati berry innershine..heee ;p

kurang rehat ke?

syabab said...

bykkan makan carot n selalu letak timun kt mata setiap mlm tuk mendpt bentuk mata yg lebih segar..hiihih..

uyaitusaya said...

uya p0n mata panda! :( tapi kawan uya kata, ada serinya..so, chill je.. setiap ciptaan tu indah :) hehe

AmirFX said...

Mata awek korea.. hihi.. :p

Woofer Storm said...

guna lens.hehehee yang kaler2 pasti nmpk cantik.tapi okey apa ,yang penting blh lihat..

#asben kita pun marah bw lama2..nak tdo..bye^^

aRa ❤ aFiq™ said...

ingin an mata yg cntik ? taip ON MATA.. haha.. kne tdow yg ckup la dear :)

EZAD AMIR said...

uiii awek cun..pewiittt

adwafarahin said...

yup obviously tang mata tu mmg jelas! hehe

kim heeruul said...

kenapa jd mata pnda?
selalu tdo lmbt ke ?

AinsHa=) said...

bulatkan mata je kak, jadi cantiklah nanti :)

nur adilah said...

hoho~OKAY je mata just sepet je:P comel apa:))

J.Syazwana said...

mata saya pon tak berapa nak cantik. hik hik

Juliet_iRa~" said...

ehem2..heee

lepasni boleh la buat pizza sendiri kalo mengidam..heee

♛ Dea Arematt ♛ said...

haha..samela..dah jadik panda dh ni....

khairul akmal bin azman said...

minumlah innershine!
mata beseri seri je

KaK LimAh Si SupiR said...

pakai uncang teh..menjadi bg kaklimah ^_^

Eein Azryn said...

letak timun kat mata. hahaha. salu tengok orang letak timun dekat mata.

M Fizan said...

hehe.. no komen lar bab mata nie.. saya redha dengan anugerah ILahi :)

cik ika said...

so, take ur rset sepenuhnye k..mata pnda pun comey pe.hehehe

msredcheesecake said...

Mata msred pun dah macam panda dah.... Kalau ada org ajar boleh share ngan msred... Hheee

ika said...

tidur kena cukup dek...kalau x mata panda pun kalah...:P

shahrazali said...

tidur dan rehat secukupnya.....

basuh muka/ berwuduk sebelum tido...
agaknyer la...hehehe...sy pun x brape pandai nk bg tips..

chemay said...

mata chemay pon macam panda.
sebab insomnia.
hehe
:)

LadyBird said...

saya nampak tudung yang berwarna oren.. :D..
berseri..

Iffah Afeefah said...

flawless tak mnahan

Iffah Afeefah said...

flawless tak mnahan

هانيم إرشاد said...

okey. awak cantek + kiut :)

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/mari-pakena-nasi-lemak-meletup-di.html

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/blog-bertukar-wajah.html

amir aizat said...

woahhhh mate dyer

Ct Aja said...

tak cukup tido kot tuuu.....hihihii

Original CikTeddy said...

cik pon mata min terok la..huhu

Azham Vosovic said...

awak sempurna di mata Allah ;)

adan said...

mata tu camtu maybe sebab selalu tido lewat.. bw je memanjang.. haha

c'axoera said...

safi rania eye cream dear :)

missSenget said...

pakai spek itam..!!!


tiada lagi mata panda..pada pandangan orang lain..

hihihi..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pakai contact lense kaler-kaler pehtu boh bulu mata pelesu 13 tingkat cam RCW..konpem CUN mata tu hehe

acheeqa farhana said...

eh..sy tgk cntik je...sume sy tick :)

aLya maNip said...

kene tido bnyak2 ni syg oii..da tahap parah ni..b4 tido letak timun k..hihi

Juliet_iRa~" said...

kena rehat ckup2 ni..;p..

kurang tidur ek?

L said...

haha.. adoi. L pun mata g2 gak... lect dok ingat L dok tido dlam kelas.. padahal xpun..


jom bca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

say to easy=) said...

mata saya pun sama..jadi mata panda :(

Ca Cik Duyung said...

mata ca pon mata panda..hehe....sbb tabiat tido lewat..

org kata letak benda2 sejuk mcm timun,tomato..

tp ca xpenah pon buat..hehe.ca bairkan jek.. :P

akoo pae said...

err kene tido cukup kot.
ntah.hee

fadh leyanie said...

buat urutan mata setiap pagi :)

Iffah Afeefah said...

mate cantik!

Jue said...

idung yg penyek mcm aku! mata bulat cam kucing jiran haha **tetibe**

.izzati liyana. said...

student biaselah mata mcm tu. dah kerja nanti baru buat treatment balik. duit pn mashuk nk g spa ke ape ke kan. kalau buat now, nnt jd balik time exm ke ape ke.

Anis's Journal said...

orang kate innershine ok..tp entah la. ada orang komen, cakap xde perubahan.. so ambe pun xtau ape yang molek.

Sarah Mohd Saleh said...

mate yg sepettttt!