Sunday, 29 April 2012

mix and match

happy monday :)

okey , dalam entri nie , banyak benda yang aku nak cakap . sape rajin , bace laa sampai habis . kalau malas , korang bace perenggan akhir jee . hahahah !

1 ) misteri kehilangan ~> cerita nie dah basi pon sebenar nya . tapi still ade beberapa budak comel yang tanya mana laa aku menghilang lepas tulis entri nie . actually , aku kena pergi perak mase tu . ade interview jumpe bapak mertua . hahaha !

2 ) oh duit ~> pasal nie pon dah ramai blogger post . alaa , yang org letak link churp churp biase nye dekat shoutbox kite tu . tolong laa yee darling-darling sekalian , tak payah laa letak link korang tu oke . i tak suke laa . hehehe :)

3 ) terima kasih ~> okey , nie untuk korang semua . aku nak cakap tenkiu sangat-sangat dekat korang yang selalu datang belog aku yang ntah pape nie . yang mengrajin kan jugak diri mengkomen entri nie dan yang memollow aku . muahh muahh ! sayang semua laa :)

4 ) jujur ~> seriously , dah lame aku nak tanya dekat korang semua especially yang follow belog aku nie . korang follow aku sebab nak suruh aku follow balik ke or korang memang ikhlas nak follow . * terpikir-pikir

5 ) new look ~> actually , takde laa mew look sangat pon . mule-mule aku dah tukar background tu , tapi macam tak sesuai jee . so , aku tukar header jee laa . hihihhi . btw , thnx myra sbb tolong buat kan header tu . hee :) thnx sis ain sebab kasi header . kikiki :) tapi , oke tak belog nie sekarang ?

p/s : tetiba aku rase macam mengidam nak makan sushi . ade sape-sape nak belanje ? hahaha !

50 comments:

NAL said...

ikhlas la follow awak....best dtg sini..

aku HaniAsyira said...

follow sebab nk follow lah.. =)

cmna interview??

SimplySeoul said...

sama-sama...hehe.

faizah husna said...

meh sy jwb soalan num 4..
hehe..
sy follow blog sis coz blog sis happening n entri2 sume menarik...i like..thumbs upp..^_^

Azee Hana said...

semalam saya baru lepas makan sushi...jangan jeles...kihkih

Leeya Hezlin said...

Header baru ni comel..nice.. :)
Suka makan sushi eh?
Xpernah lagi kalau keluar p makan sushi..
Meh2 datang sabah..sis belanja sushi.. :)

Sis AI said...

Pergh, byk jugak bnda sis ckp ya lpas update trus blog ni, haha! BTW, sy nk jwb soalan JUJUR tu. Follow sbb minat, bkn sbb nk Follow balik^^

Hanamiko Sakura said...

adalah 2, 3 yang nampak baru dalam belog ni.. hehe, btw, saya memang ikhlas follow awak sebab kita ni sebaya.. hihi.. jujur ni tau.. saya suka terjah blog awak.. :)

cik awi said...

wah menarik sangat ini entry untuk di simak..

Cik Nur said...

masuk2 sini...headr dah nmpk cun..! oklah..!

napelah dtg perak xkabo..? perak kat mana teha..?

yg pasal jujur tu, cik nur btul2 ikhlas..suka singgah sini....!

msredcheesecake said...

Sgt suka header baru tu.... Ada unsur jeles ni...hheee...

ciksukaberangan said...

nice header. eerrr. lupe la purpose follow dulu :D

zubect said...

sal jujur tu, sy follow semua blog yg ade entry ringan, x berat sgt utk dihadam, so sy follow sbb ikhlas,

blog nie, dah sgt comel dh nie, pink! i like

fatin hanani said...

ada ka link pasai chrup2 kat shoutbox?? xkena lagi kwt hee

hehe fatin ikhls follow..xmau follow balik pun fatin xkish lah hehe :D

ermmm hearder 2 comel :D

iema ackles said...

comey dah blog ni macam saya..
haha....

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. jumpa bapak mentua eh.. syok laa...ptot la tgk header cun...

nak sushi gak..

shedameor said...

ohh, pegi perak kat mana ? hehe

Ardini Izzati said...

Ahaa tak paham kenapa tiba2 nak makan sushi. :)

Myra Azraff said...

sama2..:)
kes spam link iklan2 tu..haih,tak suka lah..giler duet tol..brape sen la sangat..xD
yg dok follow,pastu paksa kita follow balik,yg tu mmg saya x layan..^_^

MR. SYAH said...

sushi xbest jd xleh nk belanja.. haha...

sis92 said...

1) tulah sis hilang, kamu pun hilang jugak ,tiru eh
2)sis tak halalkan duit yg diorang time tu nanti
3)hee sama2 kasih :) muah
4)titeww tak suka tau klu ada budak tu paksa2 kita folo dia , bkn apa blog dia fully korean, apakah ? :P
5)hee header yg cumill , pinky2 :D

NOOR FATIN said...

suka blog ni. ringkas dan padat ;)

Ayumi Comot said...

huhu..wah interbiu ngn bpk mertua? siyes ke main2 nih?huhu...

sal jujur tuh, ayu pn da xingt saper follow saper..tp ayu xkisah pun klo org yg ayu follow tu xfolloe ayu balik..awal2 blogging mmgla nk kjr follower, tp mkin lamer, baru tau, bil follower ramai xmnjanjikn pape pun...da xkisah da bab follower...follower ayu pn sikit secotet jep,huhu..

hazfee said...

hazfee follow dengan ikhlas. eh? hazfee dah follow ke blm ye? hahaha. folo sini, tlg folo balik ye.kahkahkah :p

tak follow pun tetap baca entri teha :)

dhiera said...

1. hasil perjumpaan dgn bakal mertua macam mana?

2. bukan saya sebab saya tak layan churp churp

3. ur welcome! pang.. perasan

4. sebab nak folo la. grrrrr... even i folo, i dtg komen taw~

5. header baru tu sexy ok. meow~

AinsHa=) said...

lawa gile header.. hehe... ikhlas akan jadi tak ihklas kalau kita riakkan ia...

Boni JLL3 said...

nak jawab satu je.bab kejujuran. semestinya saya sangat tulus ikhlas follow awak.. kalau tak, saya takkan selalu jenguk ke sini dan baca setiap entri awak.. gpun, awak comel..hehehe..salah satu punca sy selalu melekat kat sini..hehehe

aLya maNip said...

cantik header baru..hihi

eva said...

jumpa bpk mertua?? jeng jeng jeng.. ahhaha

haha shoutbox tu sy mmg tak paham sgt.. suroh hide jer.. hehe


sama2

jujur sy follow sbb entri awak best2!! tak bosan.. sbb tu rajin komen blog awak hehe


ha ah.. masok hari ni nampak kelainan dah blog.. makin comel dgn orgnyer skali.. hhehh



selamat bercuti yer ;)

syafiqakarim said...

best kan bila ada kwn maya ni.
mohon belanja!
pnt bodek ni :p

♥e'in♥ said...

3) same2 ye awk.. hehehe..

4) kite mmg suke follow blog org.. xde paksaan pun nk follow blog kite lek.. :)

aisya said...

jom kite g makan sushi! hehe

xperasan pulak dah follow ke x blog ni eh.. btw, header tu comel!

xila riston said...

nak sushiiiii!! banje2 hehe

aleen aiden said...

kira pegi perak sebab ada sesi icebreaking dgn bakal bapak mertua la ni? heee

nur adilah said...

header baru comel :) ila follow sebab memang nak follow :D

cik mun said...

cantekla header baru tu..
hehehe..same2..mun suke je singgah blog ni..ikhlas tau..

miss inna said...

wah, ada gadis seksi la kat header tu..hehe! new look.. =)

*mcm lama dah inna xsinggah kat sini... :)

Nur Farah Hani said...

ape ape y terjadi before this.. haha.. fara tak paham ape2.. sebab da lame deactivate blog.. ni baru hidup balik.. so kite berjumpe lagi.. :D

Koding said...

Aku ni Setakat berani follow blog jer...
Folow tuan blog aku tak brani...

Woofer Storm said...

ikhlas kita cuma tuhan yang lebih tahu...

#nak belanja tapi tak reti makan sushi^^

chemay said...

header baru sangat2 comel!
jelessss!
:P

cik ika said...

haruslah ikhlas folow dan komen bog dear..:)

si kiut lavender said...

skl kalau melawat mana2 blog memang suka follow...xmengharapkan nak difollow balik..

ihik..nice header dear

sushi..urmm..yummy..dah lama tak makan menda tuh..hukhuk

Nurul Akmal said...

Kita ade voucher diskaun shushi.. jo g makan.. hehehe

EruzuLiyana said...

sushi tesco boleh? haha

hayatFARAH said...

blog ni cute <3

Cik Yatt said...

header tu semat.. i folo..sbb suke bce entry wak.. sushi..tak minat..hee

KorN said...

aku x pernah makan sushi.. jom makan same2 jom...

Sarah Mohd Saleh said...

syahdu gile ucpn pnghargaan dr ko..choiii...hahaha

Hanie Dew said...

1. dah tau dah..
2. i tak kisah..
3. sama sama
4. aku tak follow ko. jujur tak.
5. new look so far ok. header comel giler.

sushi tu ape? hahahhaa ... *buat buat taktau*