Monday, 2 April 2012

tag tag tag !

okey , actually dah lame aku kena tag denagn cex ah untuk jawab soklan yang die bagi dalam entri nie . hehe . sori yee sayang , saya jawab lambat . first , aku kena tulis 11 perkara tentang diri sendiri .

1) suke berangan
2) suka makan 
3) suka shopping 
4 ) suka bace novel
5) suka main masak-masak
6) suka budak-budak
7 ) suka syok sendiri ambik gambar
8) suka intai lelaki-lelaki hensem
9) suka tengok movie
10 ) suka tengok perempuan yang cun-cun
11 ) suka mandi malam

so , nie pulak soalan yang ditanya .

1 ) awak suka kale ape ?
- pepel !

2) ape bakat awak ade ?
- bole menghabiskan duit yang banyak dalam mase yang singkat . hahaha !

3) ape pandangan awak kat saya ?
- baik , comel , friendly :)

4 ) kalau diberi pilihan , nak tak jumpe saya ?
- nak nak !

5 ) perkara yang memalukan yang pernah jadi kat awak ?
- tak ingat . banyak sangat ! hihihi

6 ) cinta pertama awak ?
- masa darjah 3 . hahaha ! * tapi syok sendiri laa

7 ) pernah mengigau ?
- pernah kot . tak sure laa.. hehe

8 ) guna phone ape sekarang ?
- sony ericsson

9 ) kalau nak no bole ?
- bole . ape salah nya . hahaha !

10 ) ape yang bole buat awak ketawa ?
- bila tengok benda-benda yang kelakar or ade orang tengah buat lawak .

11 ) cinta bagi awak ?
- love is universal :)

okey , so dah selamat semua soalan yang ditanya telah aku jawab . tapi aku ade soalan untuk semua orang yang bace entry nie . agak-agak korang laa , boleh tak kalu aku nak kawen dengan anak raja ? hahahha ! * sila jawab dengan jujur :)

51 comments:

gadismanja said...

bole je ,, tp nak ke anak raja kawen ngan org biase ?(persoalan)

Cik Nur said...

kita ade kelebihan yg sama..hehehehehe

Sarah Mohd Saleh said...

Ko dgn aku sme je suke tgk lelaki hensenggg.auwwww.spe bc novel die mnah jiwang.huahaha

Asrul "iLham" Sany said...

saya suke kaler strawberry <3 ~

Hanamiko Sakura said...

apa salahnya kawen dengan anak raja... hehehe

Cik Ecah said...

dulu hp kite sony ericson jugak hihi :)

acik teyha said...

awak nak kawen dgn anak raja mana?raja gopal ke?haha..boleh aje kalau nk kawen dgn anak raja :)

Azee Hana said...

sama la bakat awak dengan bakat saya..haha
nway,,salam kenal..=)

Detective Fiqa said...

suka berangan ? hahaha same lahh terbaiklaa kite geng :P

Munirah Shamsudin said...

sama dengan saya! boleh habiskan duit dalam masa yg singkat. tapi, saya memang suka kumpul duit. suka makan makanan yg beli dengan duit sendiri. baru puas!!! :D

Miyul said...

>.<

uyaitusaya said...

jodoh tu rahsia.. hehehe

MissFiezahDoitsu said...

boleh lahhhhhh dalam MIMPI kekekeke jUJUR niee *muka omey*

dedhy irawan said...

apakah awak tak nak ke indonesia???????

hehehehe....

ejulz said...

kalo dah jodoh, jgn kata anak raja, bapak raja pun dapat.. :P

AinsHa=) said...

takleh sebab anak raja tak masuk islam lagi. Raja a/l muthusamy. HEHEHE

dhiera said...

anak raja yang kerabat terdekat tu macam susah je nak jumpa. keturunan raja yang guna pangkal depan raja banyak la jumpa~ hehe

shedameor said...

tak boleh :P

Akue Achik said...

bole hbiskn duit dlm msa yg singkat? GIVE ME FIVE!! hahahaha

amboiii...darjah 3? cinta tu pon sy tak tahu apa. haha

kwen ank raja? bole je pun..doa byk2..hehe

n cari ank rja scepat mgkin.. ^^

~SaL IjOu~ said...

boleh kalo itu kehendak DIA..*jujur kan jawapan~ ^^

NOOR FATIN said...

soalan akhir tu boleh je kalau dah jodoh. hehehe ^^

Amirah Zulhijjah said...

wah..hebat..darjah 3 dah bercinta naaaa....gatai naaa..heheheh..

aRa ❤ aFiq™ said...

eh tak abes lagi pmainan tag ni..x elok oo mandy malam2..

hazfee said...

haha, berbakat menghabiskan duit dalam masa yang singkat ye?wakaka.kira bakat ke tu? :p

Koding said...

Apa Makanan kegemaran awak??
Awak pandai masak tak??

cinta siswi said...

hahah.. selamat mengetag n jawab tag..hihi

aLya maNip said...

boleh2..lau kawen anak raja jgan lupa jemput alya ea..x jauh pun kan..hihi

aisya said...

bisa diatur... hehe.. anak raja nak? meh sy tlg carikkan.. haha!

O CIKTEDDY said...

wahaha..blh tahan soklan die bg..love is universal tu,wewit!
for me,love is life =D

CekbOlat-bOlat said...

no 2 kita sama..

mihmihmih XD

ILA HonEyBuNNy said...

wahhhh...

awal cinta pertama darjah 3...heheheh

sis92 said...

amboi cinta first masa drjah 3 bkn main miang lagi hahaa :P

Ihsan Arifin said...

tudia darjah 3 dah bercintan cintun. nak kene rotan ni haha

c'axoera ヅ said...

hamboiiiiii kekecik dah gatey hehhe :p

Liyaa Mf said...

Pasal Teha tu banyak benda yang sama la kita. Hehe. Err soalan Teha yang last tu macam tade motif jek. Haha. Boleh jek Teha, nanty adik Queen. Best2! :D

Boni JLL3 said...

patutlah saya sering rasa diintai..hahaha

Leeya Hezlin said...

Ada jg persamaan antara kita..he3

asfira aminuddin said...

hahaha i rasa bakat kite sama :)

najmi^^ said...

love is universal? her..yeah..quite :)

zubect said...

segalanya mungkin

zubect said...

segalanya mungkin

MaYa MustWany said...

trbaik bakat tuh.hahaha

Cik Yatt said...

rjinnye jwb tag..heee.. bole..takde hal la nk kawen ngan ank raja..tpi satu syart la..jmpot cik yatt eh..hihih

diera_nadiera ulalaaa~ said...

jgn lupa jemput diera skali ok?
ngee~ :D

Sya Syazana said...

haha, bakat terpandam la ni .. bole menghabiskan duit yang banyak dalam mase yang singkat . hahaha !

m!3yr4h_LolLy said...

like purple too. hehehe. geng kite

Dedy Irawan Az said...

aku suka....

faiz fakhirin said...

nk kawin ngn rajagopal ker?...errrrr...kalo ngn rajagopal, kna suh dia msuk islam dlu...

H.S Wijaya said...

cinta pertama masa darjah tiga? o.o


anyway pasal soalan tu,jawapan yang jujur ialah baik jangan.nanti tak da freedom :p

msredcheesecake said...

Akak pun suka tengok lelaki hensem n awek cun...

Miss A said...

kalau ad jodoh,kawen jgak awk dgn anak raja. :P