Wednesday, 25 April 2012

beautiful monster

happy thursday :)


' TINGGI NYEEEE ! ' . oh , perkataan yang selalu aku dengar . see , antara kawan-kawan aku pon aku yang paling tinggi and paling comel . eerrkk ? hahaha ! dengan ketinggian 165 cm , aku kadang-kadang aku rase macam aku nie monster . y ? cuba tengok kawan-kawan aku . dieorang kecik-kecik jee . nampak kiut jee . tapi aku . dah laa besar , tinggi pulak tu . mujur comel . hahaha ! * sila laa muntah sekarang .

dah dah . mengarut jee aku nie . walau pun aku nie agak besar kalau nak compare dengan kawan-kawan aku yang lain , tapi alhamdulillah , berat badan masih normal untuk ketinggian aku sekarang.. hehehe :) btw , korang pon boleh cek berat and ketinggian korang tu normal ke tak . jom kita tengok same-same.


so , korang punye yang mana ? kalu yang overweight ke bawah tu , korang bole laa kurang kan sikit berat badan sebab takot badan kite jadi tak sihat . jom kita sama-sama menjaga kesihatan ! hee :)

p/s : terharu bila ramai orang tanya aku pergi mana dalam entri nie . sob sob ~

54 comments:

Hanamiko Sakura said...

haha,, sama lah kita.. di antara saya dan kawan2, saya lagi tinggi kot.. haha, tapi tak delah lebih tinggi dari kamu..


alhamdulillah, still healthy weight ^_^

Sarah Mohd Saleh said...

ecehhh...cer banding tnggi dg aku,msti kau terkulat2 nk dg aku.hahhaa

Ardini Izzati said...

Tinggi lah best! Saya nak tinggi! :)

Nurul Akmal said...

Awak lagi tinggi dari kita.. kita 164 jer.. ;)

Cik Nur said...

ke mana teha menghilang..?

wah..Teha tggi dari cik nur.. cik nur 155 jeee..!

huhuhuhuhu..!

my eyes for shine said...

eh, btol ke tu? tinggi kite 155 . berat bru 40 . tu normal tak eayk? hahaah

syafiqakarim said...

yer.
aku under.....arghhh.

fatin hanani said...

hehe fatin ok lagi...sihat hehe
ermm nak kata besaq sgt x la fatin tgk ok ja..jez tggi tu skit ja..tu pun standrd la syg :D

cik awi said...

Smile.. Kiut and sweet beutiful

Sis AI said...

Ok, sis seriously tinggi. (=__=)
Ada jgk mmber mcm ni, bdan bsar2 n tinggi. Pergh! At least tak kena buli, hehe!

Apapun, Alhamdulillah stakat ni sy punya berat normal..

aRa ❤ aFiq™ said...

eh sama mcm ara.. ara pun pling tggi antara kawan2.. tpi ara underweight.. uwaaaa

pssstt, aritu sbnrnya g mane ?

si kiut lavender said...

yeah....ijau2..:D

zubect said...

yea!!!saya healthy wight!!!

165?fine! tinggi dari saya :P

iema ackles said...

iema rasa iema dah nk obes la..
huhu

NAL said...

ok ape tinggi..NAL ni dah 187cm..entah bila la ketinggian ni bertambah..

aku HaniAsyira said...

untunglah tinggi.. keh2... comey dah sume..=)

Hanie Dew said...

aku nak tinggi macam ko. bagi la tinggi ko tu sikit. aku tinggi 158 jew.

gadismanja said...

sy oke ,, hehe ,warna hijau gitu ,, hehehe ,, bmi sy pon oke je ,,

tirahzairi said...

comel2..hehe

nur adilah said...

mana ad mcm monster~ normal lettew^^'
ila healthy weight ;)

shedameor said...

nampak kecik je, tinggi rupanya :)

hayatFARAH said...

alhamdulillah..masih sihat ;D

Leeya Hezlin said...

Bagus la kalau bmi ok..
Jadi dah sesuai sangat la tu..
So lepas ni jgn terkurang @ terlebih makan k..

Seronok jadi orang tinggi.. ;)

Liyaa Mf said...

Liya antara underweight dgn healthy weight! Haha. Haah laa, Teha. Nampak macam monster seh. Mujur comel. Hahaha! :P

Tapi syukur laa. Sebab laki kan suka pompuan tinggi2 ala2 model2 gitu :D

NOOR FATIN said...

tingginya! hakhak terasa diri ini kerdil sgt :P

bmi tak seimbang. hakhak

MaYa MustWany said...

ok, lagi terasa nak diet lebih ketat.hahah

tinggi sikit dari mas ni.hahah

Eein Azryn said...

best apa kalau tinggi. tak macam aku, kemetot je. hehe.

Koding said...

Awak memang tinggi...
Nanti kalau kita jalan sama2...
Jgn pakai kasut tinggi taw...
Huhuhuuu...

Nora Karim said...

oh tinggi kita sama la... :D

adan said...

boleh tak sy pilih salah sorang wanita solehah di atas tu sbg calon?hehehe

aisya said...

kalau berdiri sebelah sy ni mesti rasa mcm sy ni org kerdil je.. huhu..

bgtau la pergi mne.. hehe

cik ika said...

hee~~
bmi ea?? law ley ika nk underweight..ehehe

echa takashimaya said...

kite tak tinggi!
sobbs.sedih :(

Sally Yatiey said...

Bestnya tinggi tu. Kalau pakai heels, semakin tinggi teha :D hehe

O CIKTEDDY said...

whoa lawa la teha ni..boleh jadik model.aw!haha

Detective Fiqa said...

bolehh jee jadi modell :p hehehe

Cik Yatt said...

wah..tggi..cik yatt 162 ja.. hee..kdang2 mmbe lame sek slalu tgor..tgginye ko..haha..walhal tak la tggi mne pon

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

cinta siswi said...

heee.. siswi tak tinggi.. tp bukan yg paling pendek la.. grrr

#temok dr kwn2.. :"(

cik mun said...

mun punye bmi ok..hehehe..

m!3yr4h_LolLy said...

tak ingat tinggi la. adoi. memang nak kena pergi ukur balik. heee

hazfee said...

2 tahun lepas cek normal sekarang tak pasti.hahaha :p

dia paling tinggi kat situ la

Azee Hana said...

y penting bmi normal...okayla...heee

Badrina Ibtisam said...

Tingginya!!! Hahaha saya tinggi tapi beratnya mcm asdfghjkl :P

dhiera said...

BMI??? masih normal..

Aien Alien said...

memang nampak sangat tingginya..hehe


*saya dalam kotak hijau :D

Ayumi Comot said...

huhuhu..tinggi2 ala model gitew.....ayu 158 jep...hehehe

Yuyu Suwit said...

samela..saye nak kecik cam dorang.. =(...hehe
nice entry..sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
http://noridayumohamad.blogspot.com/

eva said...

wahh tinggilah best.. dpt jadi model bj nanti.. ehhehe

ermm sy pendek.. rasa nya 156 mcm tu kot.. tak ingat.. lama tak ukur.. lps tu sy kurus mcm tak normal dgn ketinggian sy.. kene tamba 10 kilo kot sy ni

xila riston said...

suka kot bdk pmpn tggi2 barula mcm model. hehe

Boni JLL3 said...

tulun kem salam kat yang paling besar dan paling tinggi tu ye

SunnyFunny said...

alamak .berat badan faizah under weight ! hehe :)

SunnyFunny said...

alamak .berat badan faizah under weight ! hehe :)

EruzuLiyana said...

untunglar dia tinggi. kami kat sini sering digelar golongan kerdil. hukhukhuk :D