Thursday, 11 August 2011

saya sedang mencair !

hye darlings !
nak buat pengakuan sikit hari nie ,
saya memang cair okey bile tengok lelaki yang macam kat bawah nie.. hehe ~


1) lelaki yang bernama DANIEL

haa ! siyes laa , kalau boleh memang nak carik husband yang nama die DANIEL... kekeke ~ n kalau korang nak tau , biase nye orang yang bernama DANIEL nie kan , smart , hensome n macho laa * hah ! teori sendiri.. kekeke ~ actually , saya sendiri pon tak tahu macam mana bole tersuke orang yang bernama DANIEL NIE.. maybe sebab tengok si harry potter nie kot.. comell sangat !


2 ) lelaki yang pakai sunglasses or spek

tengok-tengok , semat tak ? * angguk-angguk.. okey , bagi saya laa kan , lelaki yang pakai spek memang mantapp laa .. mocho sangat kot.. tapi , actually , saya lebih berminat dengan lelaki yang 'spek putih'.. nampak macam budak pandai jee.. hee ~~


3) lelaki yang ade six pack

omg ! yang nie memang feveret saya.. tapi rase nye girls yang laen pon ramai minat lelaki yang ade six pack nie.. hehehe... memang cair laa kalau tengok body budak lelaki yang ade six pack.. HOT sangatt okey ! then , die mesti ade muscle sikit dekat lengan tu... waa ~ rase macam selamat jee kalau duduk dekat-dekat dengan dieorang...hahahah !


4) lelaki yang berpakaian kemas

hurmmm... sape laa yang tak suke lelaki berpakaian kemas kan ? kalu ade , meh sini nak jumpe.. ekkeke ~ saya memang suke sangatt tengok budak lelaki yang pakai baju kemas-kemas especially yang pakai suit... nampak body dieorang yang hot tu.. kekeke ~ * dapat cuci mata kejap.. hahhaha !


5) lelaki yang pandai buat muke comel

ololo ~ cuba tengok muke si KEY tu , comell sesangat kan * mengaku jee laa yee... bile tengok jee lelaki yang pandai buat comel nie kan , terus cair hati i ... hahhaa ! bukan nye ape , jarang laa nak jumpe budak lelaki yang bole buat muke comel macam tu... nak marah pon tak sanggup sebab hati dah cair tengok kecomelan lelaki seperti ini.. ngee ~~


6) lelaki yang ade lesung pipit

saya sangat jeles okey dengan lelaki yang ade lesung pipit sebab saya takde ! uwaa... tapi takpe , kalau dapat tengok jee pon lelaki yang ade lesung pipit , dah cukup hepi.. haha ! btw , lesung pipit tu melambangkan kecomelan seseorang tu tau .. so , budak lelaki yang ade lesung pipit nie , kira untung laa sebab dieorng still dalam kategori yang comell dan hensemm macam si SIWON nie...

okey , saya sangat pantang tengok lelaki yang macam kat atas nie sebab bile tengok jee dieorang nie , komfem seluruh badan cair... hahhaa ! * over laa pulak kan.. pape pon , semua boys yang dekat luar sane tu pon hensem-hensem jugak , especially yang tengah bace entri nie.. hahaha ! betol tak ?

70 comments:

Che Deen™ said...

ade lesung pipit.. ----->
hahaha..

ILA HonEyBuNNy said...

oh oh tidak...

tercair jugak neh..tambah2 yg macho pakai spek tu...encemnya...hehe..

wat muka comel suka gak tgk sebab comel..ahhah

zieyll^bluehazel said...

whaaaa ~~ paling menjadi idaman saya , lelaki yang ada dimple . cute jeerr . sure ! cair punyaaa ~ :D

khairul akmal azman said...

almak teha..
point kat atas semua kay xde..hehe

anamizu said...

adehh syeksi..hehe

teha said...

che : hehe ~ comel kan ?

ila : tau xpee.. cair sngt tgk dieorg nie.. hahaha !

ziey : yess.. betol2 :)

kay : hahha ! xpe2.. key semat dh :)

anamizu : kekeke ~~ :)

acik teyha said...

mencair jgk acik teyha tgk :)

teha said...

hehe~ same laa kite kan :)

AzatLazat said...

hahaha
nak kawen ngan orang asing ye
:P

Mira said...

wahhh..six pack :O hahah
alah, tp laki melayu mcm ciput je yg ada six pack. sob sob.
tulah, perempuan mmg cair ouh tgk org2 yg ada ciri kt atas. muahah. kalau lah dpt sorg, mmg rembat terus kahwin lahh. hahah *gatal sikit je ;) *

p/s: ada kenal sorg laki nama danial, tp dy lgsung tade ciri kt atas. ;)

teha said...

azatlat : hehe.. bkn laa.. nk cari lelaki melayu yg mcm ciri2 kt ats tu !

mira : hahah ! tu laa.. kne pndai cari laa.. hehe.. nme daniel tp xde ciri2 kt ats ? syg nyee.. hehe ~

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Akak ada anak sedara yg nama Daniel.. tp umur baru 2 thn.. amacam? Nak tunggu? :D

teha said...

hadoii ~ mude sngt laa pulak... pnt laa nk tggu.. kekeke ~

aleen aiden said...

yeah!alin pon suke laki yg pakai spek.hi3

Aisyah Aina said...

kalau jumpa lelaki yang ada ciri2 kat atas ni....takde la cair sangat...biasa je....hahaha

khairul akmal azman said...

smart ke?..adoi..malu den.

teha said...

aleen : haha ! same laa kite yee :)

aisyah : xpe2.. taste org laen2.. hehe

khairul : hahah ! malu laa sngtt !

echaRierie said...

haha..suka nama danial jgk..
tp ada alsn sdri la..
err..dimples jgk..
tp ssh nak dpt semua kan ? hahaha

aiman fanboy k-pop said...

haahaa...aiman pandai buat muka cute....hakhakhakahk.....bukan macam key,tapi,macam nickhun.....ada lesung pipit???kita pon jeles gak coz kita pon lesung batu pon tak dew..inikan pulak lesung pipit....heehee...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..byknya ciri2 lelaki yg dia suka ni ..

KimiCnoL said...

lelaki melayu nak cari yang ada 6pack susah woo..1 pack banyak..hehe
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

alif haris said...

hahaha entri miang :D

Anyyss Shuhaimi said...

akak ada adik yg comel. nak kenal tak? haha

teha said...

echa : tu laa.. ssh nak cari.. hehe

aiman : bole buat me mcm nickhun ? wah ! hebat laa !

nuyul : hehe.. biase laa.. :)

kimi : tu laa.. lps nie , lelaki melayu kne built up laa !

alif : keke ~~ sekali sekale xpee :)

anyss : bole jee * hah ! gatei !

shedameor said...

laki yang ade lesung pipit memang boleh mencairkan hati wanita tapi dorang jugak pandai menghancurkan hati wanita. fakta sendiri. benci ! HAHA

noorcahaya said...

suka semua di atas ! haha

teha said...

shedameor : hehe.. sabar2 :)

noor : yeay .. kite same.. hehe ~

GaRy™ said...

lelaki yang bernama GARY pun smart, hensem dan macho... keh3...
p/s: gary ada 8 pad.. tak nak?.. XP

saya cello191 said...

wah...ni nk setuju jgk ni..^^

nurAMALLINA said...

mana nak dapat perfect gitu. haha




hensem ahhh! aku pun ikut cair.

ENCIK TIKUS said...

pehhh high maintenaince jugak lu nie... terkedu gua..

abghani said...

salm ramadan 2u...cair tgk lelaki macho.
aku pun cair tgk perempuan cun

teha said...

gary : 8pack ? bia betik ? hahaha ! kalu ade , nak jugak... kekeke ~~

cello : hehe ~ gud2.. setuju jee :)]

amallina : kekeke ~ bkn nk perfect gitu... cume cair ble tgk lelaki yg cam gitu.. hehe

encik : haha ! biase laa ... hee ~~

wawa meiko said...

Cair perkara biasa tapi bukan senang dapat "lelaki" macam di atas . Heeee .

*peace yaw!

Khry Hnry said...

aku langsung tiada kriteria di atas...mungkin sebab itu hanya kucing betina berdamping dengan aku...

syrupmasin said...

kalu lelaki berstokin lubang?? :D

teha said...

abghani : hahaha ! tu laa...

wawa : tau xpee ... mmg ssh pon nk cari...

khry : hahaha ! ade jugak kucing betina yg nak...

syrupmasin : xnk laa ! hahaha ~

ïêmå å¢klê§ said...

iema pun suka lelaki yang ad lesung pipit....
comeynya....

teha said...

hehe.. same laa pulak kite :)

nadia fatihah said...

owh comeynyer. hikhik

azeelia azman said...

mintak satu boley???


haha

hamzah ian said...

perghh.. encem

teha said...

nadia : haha ! cair kejap kan ? hee ~

azeelia : ambik laa.. free jee tu.. hahah !

hamzah : tau xpee :)

vampire's lovex said...

perghhh memang nak laki stok perfect je ni hahha

adan said...

lelaki ke5 mcm gay je..

Muhammad Burn said...

smua tu antara ciri2 lelaki gay. haha

azalia hjsalleh said...

omg ! kita pun nak meltinggggg jugak ;)

aMira~ said...

ouchh! saya sedang mencair jugak laaaa! hehe

teha said...

vampire : haha ! xde laa... cme suke tgk lelaki yg cam nie :)

adan : gay ? mn ade.. lelaki sejati tu.. hahaha !

muhammad : tak kot.. hehe

azalia n amira : haha ! cair jee laa :)

skandaLdariLangit said...

um.. ade kenal. cukup ciri semua. tapi player lah. mau? ;)

teha said...

player ? haha ! xpee laa :)

ain fathihah said...

list la 100000 ciri2 lelaki impian pun, sekali bila dah jatuh cinta, list tu dah tolak ke tepi. hehe

teha said...

hahaha ! tu laa psl.. kira berangan jee lebih.. hehe ~

deeya said...

tapi laki2 macam nie nmpak jambu laah . hahakz !

Chachos Cheezy Wedges said...

nak gelak je boley?? hahahaha...

zati embong said...

tng jat ada lesung pipit.salu paksa dia gelak sbb nk tgk lesung pipit.serius sweet!

teha said...

deeya : haha ! mn ade.. macho ape :)

chachos : kekeke ~~ gelak jee laa

zati : haha ! tu laa.. lelaki yg ade lsg pipit mmg comel !

cheqwa said...

hahaha...demand eaaa!kekekeke.xtahan laki yang ada lesung pipit tapi ada six pack.macho kaah ? ;P

teha said...

eh eh ! mesti laa machoo ! hahha !

yui92 said...

aku perati...org yg nama NAIM pun selalunya hensem2 gak =p=p=p

tp smuanya akan pudar bila tua..last2 yg baik2 jugak kita suka sampai mati

iMBobo said...

uish sexy sgt batal puasa hehe

teha said...

yui : hah ! betol tuu.. ape yg pnting , keikhlasan.. hee ~~

imboo : oppss ! tutup mate ! hahaha ~

meaw said...

kan dah tercaiyoooooo!

nur adilah said...

adess , taste kita lebih kurang same lahh sis :D

teha said...

meaw : haha ! tu laa.. tgk gambar nie sngt..

adilah : hehe.. same laa pulak :)

nur adilah said...

ahakz , nampak nya lahh ^^

Memey Baharom said...

hemsem gileee ! auww :)

teha said...

hahaha ! tau xpee :) hensemm sngt

Amirah Suhana said...

6pack tu yg hot..haha

aira shahira azmi said...

hey,sama..ngee~