Sunday, 14 August 2011

GA ---- > saya suka doodle by belog cik zety :)


sape-sape nak join , klik sini :)

saya suke doodle belog Cik Zety kerana doodle yang cik zety nie buat sangat-sangat comel... tengok-tengok ! comel jee ka doodle kat atas tu... suke sangatt tengok mulut doodle tu..tengok sekali , macam nak kiss orang pon ade... kekeke ~~ kiut semacam jee :) then , doodle yang cik zety buat sangat kemas n tak comot... colour die pon cantekk.. wah ! kire macam doodle cik zety nie perfecto laa ! * hah ! ayat bodek.. hahaha ! okey ,harap-harap laa bole menang sebab saya memang tak pandai nak berdoodle nie * budak bute IT katekan.. hahaha ! then , bole laa tambah koleksi doodle yang saya dapat.. tu pon baru dapat satu.. hee ~~

tag :
izzul
adek ila
acik teyha

p/s : harap-harap laa bulan pose nie , tuah nak menang tu ade.. hahaha !

36 comments:

nur adilah said...

ahakz , tengs tag sis :)

acik teyha said...

tq tag teyha..
^^

AinsHa=( said...

good luck...moga2 menang^^

teha said...

dila n teyha : welkem :)

ainsha : thnx yup ! :)

Syahirah Suhaili said...

wiiee...smoga mendapat doodle ye :D

Cik Zety said...

heip, thanks for joining. hii, gudluck :D

mahfudzah said...

comel la doodle

Nur Farah Hani said...

heran la macam mane mereka2 buat doodle nie a.. cute jerk.. uhuhu.. btw good luck ea.. :D

muhamad hanif said...

wooo,

dpt doodle bagi aku..



ahahhahahaha

ïêmå å¢klê§ said...

gluck erk..
comey gak doodle kat header 2....

syrupmasin said...

good luck :D

adan said...

semoga menang tuan blog.

alif haris said...

semoga sukses dgn GA tu :)

ILA HonEyBuNNy said...

wahahhah...

good luck tau...moga ada tuah....;-)

teha said...

hehe ! thnx korang ! :)

Asyila Zainuddin said...

gud luck ye.. :D

bunbun said...

haha gudluck lah yer :P klo nk tunggu bunbun wat giveaway cam tak menyempat je sobsss

KimiCnoL said...

ggodluck..xsabar nak tngk doodle teha.. ;D

aleen aiden said...

wah,doodle lagi..musim berdoodle kot skang nih.hee.gudlak!

syrupmasin said...

good luckkkk :D

miss inna said...

comel! inna pun suka jg..
wish u gud luck k...^^

Cik tikah said...

all the best! :)

miZz_nizZ said...

isyaallah teha..ade rzki tu.cye la=)

teha said...

hee ~~ thnx sume ! :)

Mra Mastura said...

mra x reti doodle :(

teha said...

hehe.. jom laa join skali :)

aiman fanboy k-pop said...

heehe..memang tak dapat dinafikan..memang comel semacam doodle tuh..heehee..macam teha pon ada...good luck teha.....u can win this !

teha said...

hahaah ! comel mcm teha ? hah ! pandai laa aiman... btw , thnx yup.. hrp2 laa bole mng.. haha ! :)

GaRy™ said...

wah3... gud luck...
doodle dia memang best la... bila la gary dapat buat camtuh.. T^T

Puteri Biru said...

den pun tak reti doodle2 bagai ni. tau tengok jek. kehkeh

L said...

gudluck my friend..huhu
sy syg awak.?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

PENCONTENG said...

rakan alam maya kamu mendoakan. moga menang :)

Izzul Amir said...

good luck ^_^

Afikah Aziz said...

best klu dpt dudel hehe,ika pun klu nak harap buat sndr jd org lidi je kot hihi :P

teha said...

hehe... thnx korang :)

afikah : tu laa.. teringin sngt dpt buat doodle sndiri :)

~ NANA ~ said...

amboi...aktif nmpk skrg ni...haha