Monday, 8 August 2011

jom tengok !

laling-laling , jom kita tengok ape yang ade kat bawah nie... at least , kurang sikit rase lapar tu.. kekeke ~

.
.
.
.
.
.
.
.



 chocolate ~


cupcakes ~


macaroons ~


ice cream ~


cakes ~

ahaa ! macam mana ? ade kurang tak lapar tu ? hehehe ~ tak dapat makan , tengok gambar pon jadik laa.... btw , kalau korang nak tau , kalau saya lapar , saya tengok laa makanan yang sedap-sedap macam nie... rase kurang sikit lapar tu.. hehe ~ haa ! jangan risau , nanti time berbuka korang bole laa nak makan semua nie.. so , selamat berbuka untuk hari nie ;) 

35 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

macaroon n cupcake tu.
lepas raya la makan...ehhe

cntik tol kek tu kan,,,

aiman fanboy k-pop said...

addduuhhh!!punyalah cute punya makanan...nak ngap ltak kat mulut pon pikir 5 kali.........buat perhiasan umah lagi elok kot...perhiasan umah nak sambut raya...heeheehee.....

KimiCnoL said...

ice cream tue sngt meliurkan...haha
cara mudah buat doodle??

teha said...

sis ila : haha ! bkk pose nie pon bole mkn dh tuu..

aiman : tu laa.. tgk pon dh syg nk mkn.. bole jee kalu nk wat perhiasan... kekeke ~

kimi : teu xpee :) telan air liur jee laa.. hehehe ~

reenapple said...

saya makin lapar adala.. heheh

teha said...

hehe.. xpe2.. dh nk bkk pose nie :)

Lea IsNaw! said...

tgk gambo ni makin buat lapo je....

teha said...

hahaha ! sabar2 :)

Aisyah Aina said...

ahhh...tutup mata....haha

Hunnym Syot 美智子 said...

haha.. makin bertambah lapar laa perut ney :(
daa laa comel-2 jew.. hehe
sabar-2. kejap jew lagi :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/kelebihan-meminum-susu.html

teha said...

aisyah : ahhaha ! bagus2.. tutup mate tu.. tggu bkk pose nnti , baru bole bukak mate.. hee ~~

hunnym : hahaha ! betol2.. kejap jee lg :)

shedameor said...

perghhh. memang terliur :)

Hans said...

sedap2
nasib perut den dah masuk angin
hehehe

adrinaqamarina said...

takdenye~ kalau tengok, lagi lapar ade laa. hehe

sifu im said...

alala cutenya dia

Wanie said...

yum3..manis2 sumenye..baik utk gigi..hehehe

aku & Fantasi said...

urmmm...nk yg first tu....slurppp....lpas tu cakes dgn ice cream tu...teha kne blnje ni sbab dah buat af rse terliur ni.....heheh..;)

teha said...

hahaha ! sume dh terliur.. jom2 teha blanje :)

Heidi Shafiq said...

ni mmg pic menggoda utk bulan pose.. :P

ika said...

jgn lupa blje akak jugak! :)

muhamad hanif said...

perrggghhh..

weh, aku nak macaroons je yang lain taknak..



AHAHAHHAHAHAHAH

syrupmasin said...

kenape ade makanan pukol 11 nih?? haha

asnizaziz said...

haha..ni bukan mengurangkan rase lapar..lagi nak makan ada la..hehe..selamat berpose ^^

miss inna said...

klo inna pula, makin tgok gmbr tu makin tinggi lah rasa lapar nie...^^

teha said...

hahaha ! sape2 yg lapar tu , cpt2 laa g bli,, bkk pose nnti bole laa mkn :) hee ~~

Hans said...

nasib den kenyang

alif haris said...

nyum2 ..
mcm2 bentuk dan warna ..
ni yg geram ni hhuhu

teha said...

hans : ahhah ! mujo laa kan :)

alif : hahha ! cpt2 g bli :)

hyz said...

wahhh cekelat... ~ terbang melayang2...

muhamad hanif said...

Err,

kau taknak belikan aku ke ?

alif haris said...

haha nk minta teha blnje ..boleh ?haha

deeya said...

bnyaklah teha punye kurang lapar .. nie rase cam nak makan orang pun ade . mueheheeh ~

teha said...

hanif : hhaha ! meh sini kite bknje

alif : kekke ~~ bole jee... jom2 :)

deeya : hahaha ! sj nk buat org terliur.. hee ~

kura said...

ok. tak da nafsu langsung dgn makanan ini kerna baru lepas buka posee. haha

teha said...

hahaha ! mmg laa.. dh bkk pose kn..