Saturday, 18 June 2011

contest : eh, siapa Mira Edora tu ?


click sini kalau nak join..

kisah saya dan mira edora :)
peringatan : jangan baca sampai habes kalau korang menyampah.. 
***********************************************************************
eh eh ! korang tak kenal eh mira edora tu ? takpe takpe.. meh sini saya nak cite.. hehe ...

saya dengan mira edora nie memang tak bole nak dipisahkan... biase laa.. daripada saya kecik lagi , kiteorang dah maen kiss-kiss , peluk-peluk.. * oppss ! jagan jeles tau ! :) kiteorang banyak habiskan masa bersama-sama... well ~ sampai parents saya pon pening sebab tak kesah mana jee saya nak pegi , WAJIB ade mira edora tu.. hehe...

10 tahun kemudian..

what ?! mira edora saya kena culik ? okey-okey.. jangan nak panik tak tentu pasal... * sambil terfikir-fikir siapa laa yang berani nak culik saya punye mira edora .. haa ! baru ingat ! sape lagi kalau bukan si daniel anak jiran sebelah nie... haishh ! nak kena nie.... die nie dah berapa kali nak culik mira edora saya tu , tapi tak pernah berjaya sebab before die sempat culik , mesti saya sempat tangkap die dulu.. hahhaa !

okey-okey, saya pon ape lagi... terus berlari keluar rumah untuk SERANG si daniel senget nie... hamboi-hamboi... selambe lembu die jee nak kiss-kiss mira edora saya... * saya makin HOT nie.. ape lagi , terus saya terkam si daniel tu dan berlaku laa perebutan antara kami siapa yang akan dapat mira edora * biase laa... mira edora tu sangat comel , so , sume orang yang tengok pon bole berkenan , sampaikan budak lelaki sanggup bergaduh rebutkan die..haishh ! dushh dushh ! haaa ! ambik kau .. berani nak lawan saya sangat.. hahaha ! then , saya pon terus lari balik rumah.. * cuak jugak sebenarnye kalau kene marah.. hehe

lalalalalalaa ~~

wah ! saya dah pom kawen selama setahun... walaupon saya dah kawen , mira edora sentiase di sisi.. ehehe * kiteorang kan dah macam twins.. :) tapi kan , ade laa satu hari nie , husband saya tetiba nak rase jeles dengan mira edora..

abg : sayang ! abang tak suke laa sayang asyik berkepit dengan mira edora tu.. time kite tido pon die ade... takde privasi langsung !

saya : haik ?! ape laa abang nie.. kanapa pulak nak jeles-jeles nie ?

abg : iyoo laa sayang oii ... malam-malam sayang asyik peluk die jee.. jeles tau !

saya : hahahaha ! ape laa... mira edora a.k.a bantal bucuk sayang tu pon abang nak jeles... tu kan hadiah dari aunty raina before die meninggal.. of coz laa teha sayang sangat kat bantal tu... tapi abang jangan risau okey , teha cintakan abang sorang jee.. * sambil buat muke menggoda ;D

abg : betol?

yess ! saya pon tersenyum sambil mengangguk... dan husband saya terus peluk saya sebab die tetiba rase happy sesangat... oppss ! baru saya perasan, si comel mira edora tu tersepit ditengah-tengah.. sorry mira edora.. ==' mesti awk lemas.. hee ~ ape pon yang jadi , saya akan jaga mira edora tu sampai saya tua sebab die laa BESFREN saya yang paling baek walaupon die cume sebuah bantal busuk yang dah lame... tapi mira edora tu still comel okey sebab saya selalu bersihkan die supaya die tak cepat kotor.. hehe... well ~ macam tu laa kasih saya dekat si comel mira edora tu.. kiteorang akan jadi BESFREN samapi bile-bile.. :)

p/s : saya tau cerita nie sangat boring.. sori okey .. saya join pon sebab tertarik dengan contest nie dan kebetulan saya pon tengah boring time tu , so , elok sangat laa kalu nak join contest nie... kehkehkeh !


17 comments:

Cik Mira said...

heeeeeeeeeeee nice entry! lain dari yg laen! :) gud luckkk teha! bantal bucuk mira edora :P

teha said...

hee ~~ thnx cik mira :)

apik pehe said...

hahaha..bantal busuk..eeeee

Elie Lily said...

gudluck! :)

teha said...

apik : hehe... :)

ellie : thnx dear :)

GaRy™ said...

emm... nak ikut ke x nak..nak ikut ke x nak.....

ishiko said...

en3 utk kontest ke?? swettnye la haii.. huhuu^^

teha said...

gary : hahaha ! ikot jee laa...

ishiko : yup.. tuk contest.. btw , thnx yup ! :)

cik kacak said...

goodluck cik tehaa ;)

teha said...

hehe... tenkiu cik kacak :)

Nur Afie said...

ambOi ! best laa stOry . . dah kahwin pun tidOr dengan bantal busuk lagi !

apik pehe said...

mesti bantal tu dah ader tompok2 kaler koko kan

teha said...

afie : hehe.. biase laa... syok kot peluk bntl bucuk.. hee ~

apik : hahaha ! siap ade peta lg.. ayoyai ~

Ain Zulaikha said...

semoga berjaya ya :)

teha said...

thnx kak :)

Cik Mira said...

mesti la menang. ain dari yang lain. bantal busuk tu comel okeyy hehehhehe

teha said...

hehe... thnx sngt2 :)