Wednesday, 15 June 2011

who says ?


hye dear ~ korang pon sure dah pernah dengar lagu nie kan .. okey , actually saya saje nak share lagu nie dengan korang sebab bagi saya lagu nie kasitau dekat kite yang kite kene yakin dengan diri kite n jangan bagi orang sesuka hati nak merendah-rendahkan diri kite.. * nie teori sendiri jee tau.. hehe~ so, kite mesti laa yakin dan percaya dengan kebolehan yang ade pada diri kita... macam lirik lagu nie :

who says you're not star potential ?
who says you're not presidential ?
who says you can't be in movies ?
listen to me, listen to me
who says you don't past the test ?
who says you can't be the best ?

p/s : actually lagu nie saya nak tujukan dekat sesiapa selalu rasa rendah diri bila kena ejek dengan kawan-kawan... well ~ kalau korang nak tau , orang yang selalu mengata orang laen nie sebenar nye die jeles dengan kelebihan yang ade dekat orang lain... kite sepatut nye kena hargai kelebihan yang kita ada sebab semua manusia kat dunia nie ade kelebihan n kelemahan masing-masing dan yang paling penting sekali just be yourself ! :)

19 comments:

emieysandra said...

yakin diri sbg tanda menghargai diri^^

teha said...

oh yeah ! betol2 :)

ENCIK TIKUS said...

i need somebody to love... ohoo~

teha said...

hahaha ! tetibe pulak kan ..

oranglidi said...

menarik kupasan ko. hehe. lpas ni nk donlod la lagu ni. cambes je. hehe

teha said...

hahaha ! sila2 laa download kalu suke.. hee :)

apik pehe said...

wahhhh..selena gomez....apik sukeeee..ehhee..tapi tak suke justin bieber rampas awek apik tu...ahha

teha said...

wah ! cam xcaye jee apik kapel dgn selena gomez.. hahaha !

apik pehe said...

hahhaa..skang apik dah mitak break up dah..sebab dia layan justin bieber yang lagi muda dari dia..nyampah!!!uhhhh

Bella Bell said...

betul tu.. kita kena yakin pada diri sendiri.. ^^

teha said...

apik : hahaha ! iyoo laa tu..

bella : betol2 ! :)

Hayati Hamzah said...

im just beautiful me ;)

teha said...

oh yesh ! :)

Ini Kisah Tia said...

haha ! yep .. jeles punya pasal .. lolz

Simpan Kecantikkan Hanya Untuk Suami

teha said...

hahaha ! biase laa tu..

ika said...

betul2...kita kne trust ourself la...:D suka lagu nie...SEMANGAT!

teha said...

hehe.. betol2 ! :)

munirah said...

ek.. im always feel down when others tease me. i know ishouldnt but i cant stop to think. anyway, good post :)

teha said...

hehe... thnx :)