Wednesday, 8 June 2011

then and now :)

hey hey darling-darling sume... korang selalu tak banding pic korang mase kecik-kecik and yang sekarang ? okey -okey , so , hari nie saya nak tunjuk jugak gambar saya time kecik-kecik and yang sekarang... then , korang bole laa nak komen skit-sikit.. hehe ~ so , jom tengok mase dulu or sekarang yang lebih comeii.. hahaha ! * saje nak perasan kejap.. hee ~


click for enlargement ~

haa ! tudiaa gambar saya dulu and sekarang.. hehe ~~ saje nak suruh korang cuci mata tengok pic saya yang perasan comeii nie.. LOLOLOL ~ tengok-tengok , saya sangat gemok dulu.... hahhaa ! * padahal sekarang pom camtu jugak.. ish ish ~ okey laa, tu jee nak tunjuk kat korang.. hahaha ! so , actually saya nak suruh korang simpan elok-elok pic korang time kecik-kecik dulu sebab tu jee kenangan yang kite ade... lagipom kite bukannya ingat sangat ape yang kite buat mase dulu-dulu... btw , kalau korang nak tau , saya rase zaman kecik-kecik dulu laa paling SYOK sebab kite bole buat pape jee yang kite nak buat... contoh nye , nak mandi kat luar buat 'free show' pom tak pee... tapi kalu sekarang memang gile laa kan kalu kite buat camtu.... hahaha !

p/s : eh eh ! jom laa kite share pic kite mase kecik-kecik.... nanti kalau tetiba korang rase nak upload pic lame-lame, kasitau saya ek.. nak tengok jugakk ! hahaa ! * saje nak membizi body..kehkehkeh (:

14 comments:

apik pehe said...

hehe..mase budak2 dulu memang best..nanges je rmesti dapat gula2..hehe,..

sekarang ni kalo nanges,,dapat nyepak ader la..hehe

teha said...

hahhaha ! xde laa smpi gitu kot.. tapi mmg kne perli laa kan.. :)

Ain Zulaikha said...

hehe tak de lah gambar waktu kecik.. tak ingat ada kat laptop ni ke tidak.. huhu

teha said...

hahaha ! xpee.. kalu ade kasitau laa ye :)

lilypelangi said...

huhu . sy tak de gmbar kecik2 lar . paling kecik pon 8 thun . so sy tataw rupa sy cmne kecik2 :p

teha said...

hahaha ! kire kecik lg laa tu.. :)

apik pehe said...

hahha..kena perli kuat2 lak tu

teha said...

hahaha ! tau xpee..

Abang Long said...

Salam...fuyooo..bergayanyer dia..hehe

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/aku-masak-mee-bandung.html

teha said...

hehe :)

misch m*N said...

mse kcik mkn bnyk mna pn xkesah.. makin montel mkin comel... hehe v(^^,)

teha said...

hahahah ! agree ! tapi kalu skrg dh xbole laa nak mkn camtu.. hehe

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Sy pon rase nak letak jugek gambo tym tecik..hehe

teha said...

hohoho ~~ letak laa... nak tengok jugak.. hahhaa !