Thursday, 9 June 2011

jealous ~

oh my dear.... dieorang yang dekat bawah nie betol-betol buat saya jeles tau... eh eh ! nak tau tak sape ? meh sini nak tunjuk... * sambil buat muke menyampah jeles =='

suri cruise ~

maddox pitt

kingston rossdale

violets afflect

romeo beckham 

kenapa saya jeles dengan dieorang ?

~ kecik-kecik lagi dah pandai bergaya .. memang jauh beza la kan dengan saya dulu.. hahaha !
~ baju dieorang semua mahal-mahal and yang branded...saya dulu jenama pasar malam jee laa yang mampu.. hee ~
~ dieorang semua femes... semua orang kenal , semua nak jadikan dieorang nie kawan.. saya dulu jiran-jiran jee la yang kenal... ayoyai..
~ dieorang sangat comel okey ! * yang nie paling jeles.. hahahah !

okey , actually dieorang nie semua antara anak selebriti yang paling femes and bergaya dekat hollywood....well ~ tengok jee laa parents dieorang kan.. semua hot-hot gitu.... no wonder laa kalau anak dieorang pon macam tu jugak... hehe... so , nanti bile saya ade anak pon , saya nak pakai kan anak saya dieorang  nie jugak... * tu pom kalau kaya laa bile besar nanti.. hehe ~~ .. haa ! korang pon kalu dh ade anak nanti , bole laa tiru fesyen budak-budak comel nie.. :)

15 comments:

apik pehe said...

hehhee..comel dan bergaya betol diorang semua

fairus said...

ADA APA PADA GAYA..?

teha said...

apik : tau xpe.. dieorang sngt comel !

fairus : ntah laa.. tapi dieorang mmg ade style !

apik pehe said...

hehehe..kalau ader duit..semua dapat..

lilypelangi said...

comel nye mereka .
tape2 teha ag comel dari mereka . hee :D

teha said...

hahaha ! pandai laa lily nie.. dieorang lg comel okey.. hahah !

Ain Zulaikha said...

hehe dah mak ayah dia orang senang..
tapi jeles jugak lah hehehhe.. comel sangat yang di suri tu

teha said...

tau xpee... suri tu sngt comel..:)

hamzah ian said...

pergh... lip lap sume

Diary oF Mine said...

sy dulu yg paling glam pun pakai baju raya ja la... haha...

miss.Addin said...

lalala ~ comel nya :)

SoLy SoLicious said...

geram sungguh nengok suri dengan romeo tuh...

teha said...

hamzah : tau xpee. :)

DOM : hehe ... same laa kite..

addin : kn2 ? dieorng mmg comel...hehe ~~

soly : ahahaha ! betol2.. geram kot tgk dieorg :)

Hayati Hamzah said...

sgt suka romeo dgn suri ;) kalau dah besa boleh kapel ? haha

teha said...

hahahah ! kalau ade jodoh bole laa kot.. :)