Friday, 28 June 2013

power bank

Assalamualaikum , hello , hai darlingss :)

hari nie aku nak cerita pasal power bank .. hee .. rase nye korang pon dah kenal kan power bank tu macam mana .. seriously , aku rase sangat senang bila ade power bank nie sebab in case bateri phone or bateri ipad tibe-tibe 'kong' * nie sebab main game banyak sangat , aku boleh terus charge phone or ipad tu ... easy meh ..

oke , aku guna power bank transformer yang kale hitam tu ... yang putih tu , adik aku punye ... hee :)

kelebihan power bank :

1) senang dibawak kemana-mana
2) saiz sederhana and quite ringan , so boleh letak dalam handbag jee
3) tahan lama  . boleh charge full 4x phone galaxy note
4) suitable for samsung , iphone , ipad , mp3
5) bentuk menarik n available in two colours ( black n white )
6) tahan lama walaupon gred AAA * kakak aku dah guna setahun .. aku baru guna 3 bulan .. hee

actually , power bank nie sangat sesuai untuk orang yang selalu guna phone untuk online , maen game , etc etc ... so , anyone yang rase-rase nak beli power bank , boleh pm pesbuk or email terus dekat sini nur.teha1710@gmail.com ... price : RM 110 including postage :)

p/s : sape-sape yang berminat nak beli , cepat-cepat bagitau yee sebab power bank nie limited :)

11 comments:

syuk shusuke said...

kalau samsung syuk betul3 bateri nak kong baru cas. lagipun tak pakai sangat selain telefon dengan sms . fb kat lappy je. hehe

Mizz Aiza said...

akak tak perlukan lagi kot.. hehe.. sebab sampai sekarang masih tak beli lagi smartphone..

AiSyA LiEzA said...

smga rmai y berminat nnti ^^

zubect said...

nice powerbank design. yg sy jual jenama yobo

Iwan Shah said...

wow powerbank ^_^. hihi.. ramai pakai... kawan serumah pon pakai..

Nurul Farahizzati said...

kalau overcharged power bank tu, dy punya power berkurang tak?

♥ CIKZEK ♥ said...

tgh kmpul duit nk beli powerbank ni. hehehe dhlaa suke men game. btry skmo nye kong. stress !! hahaha

Zieyzie Ilisha said...

wah nak juga..tp skunk pokailah hihi..nnt2 lah erk

Cik Nur™ said...

power bank ni antara gadjet paling penting sekarang ni....

sape yg xde..mmg harus ada satu.. :)

are_lin@yu said...

mmg mdahkan klu ada p.bank tp ayu xda lg.huhu

Sarah Mohd Saleh said...

wohoiiii pengguna bb tegar mcm aku ni takde ke? aku bbulu ni