Tuesday, 13 November 2012

Jung Ji Hoon have twins in Malaysia ?

whatt ? seriously ? jung ji hoon have twins in malaysia ? are you kidding ? haihh . aku pon semput bila tahu . eh eh , before aku meneruskan gosip yang tak berapa nak sah nie , nak tanya , korang kenal ke tak dengan jung ji hoon tu ? kalau tak kenal , meh aku nak tunjuk sikit muka dia yang comel lote tu . hihihi :)


tadaaa ! nie laa jung ji hoon aka RAIN . oke , back to the gosip . aku pon pelik . takkan laa die ade twins kot . dekat malaysia pulak tu . mustahill ! then , aku cuba-cuba laa search . nak make sure kan betol or tak gosip nie . kalau betol , bole jugak aku nak ngorat . untungg badan dapat husband hensem . hahahah ! * berangan jee lebih aku nie kan .

darlings , guess what ? actually twins die tu bukan nya boboy , tapi gigirl ! haihh , punah harapan aku nak ngorat . hahahah ! bila aku tengok betol-betol muka pompuan tu , takde laa same sangat pon . tapi ramai orang cakap mata dieorang same ! ye laa ye laa , same laa sangat . hihihi . hurmm , meh sini aku nak tunjuk sikit muka pompuan tu . korang pulak tilik muka pompuan tu . same ke tak .


tadaaa ! twins die tu yang pakai tudung kale hitam tu . takde laa same kan muke dieorang . haishh . pelik aku . mata pon takde laa same sangat . tapi ade satu jee pon benda yang same . teka ape ? yeahh ! bijak-bijak . both of them comel , rite ? hahahah !

dah-dah . mesti orang kata aku nie kuat perasan . dulu dalam entri nie , aku dah tulis ade orang kata muka aku macam yuna . then , dalam entri kali nie pulak aku cakap pulak ade orang kata mata aku macam si rain . hihihi . bukan aku nak perasan , tapi orang yang cakap dekat aku tu yang buat aku perasan . kikiki :)

p/s : mesti muntah pelangi korang baca entri nie kan ? hahaha !

31 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

huhuhu...yuna ke? err sikit la.. :D

Eiqa Almond said...

hahaa kan dah org cakpa muka sama macam Yuna, nak buat macam mana kann kan, ahha Ingat twin dia lelaki kalau tak boleh usha jugak.! ahha ;D

Cik Nur said...

alolo..tomei2.. :)
untung sape dapat teha ni, muka ala2 korea.. :)

Liyaa Mf said...

Kalau tengok as a whole memang la tak sama langsung :P Tapi kalau tgk part by part okeylaa2 sama sket part mata & senyum tuu. Hahaha!

Psstt. Sebenarnya sengaja carik gambar yg cara senyum ala2 sama sbb nak org percaya yg korang ni kembar ey? Ahaha :P

zubect said...

hahaha, sudah tertipu

boni kacak said...

hahaha.. mata awak nampak sama je dengan dia..hehehehehe

shar90 said...

tp kan wok... muke awok sebijik teha... hehehe xP

miranadia said...


arghh...tak sama.tak sama. [jeles]

CikMunBlogger said...

memang macam kembar , dua dua ada mata and hidung . huhu XD

Cik Yaya said...

xde munth pelangi nyer..muntah xde kaler dah taw...hahahaah ;p *joke*

adilah arshad said...

hahahaa xD ila muntah greyy je kak :P hehe. gurau :) btw omeyy ^^

Cik Ain said...

wo0o0o ,ada iras sikit ,ni rain versi gurl kekeke ,eh sy tag awk untuk join GA ngeheehee

As Nordin said...

yer la..both of them sangat comel..tetiba mencelah..=p

tp bile tengok lame2 ada nampak iras skit ngan rain ;p

suka sangat rain

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

matenye same, senyumnye pun same... hehe..
OE minat jugak dekat tu Rain... ^^

Aien Alien said...

haha. tang mata tu sama kot.

Asrul "iLham" Sany said...

bukan cam Psy ke? hahaha

gurau je :)

shedameor said...

okay, muntah 4 malam 4 hari tak habes2. hihi. haha, tapi jujur la, ade la sikit sama tang mata tuuu :)

Miss A said...

haha, sumpah geli baca entry ni! :)

aku & Fantasi said...

mybe snyum tu ada sama sikit kot..hehe

CekbOlat-bOlat said...

ha ah . ada persamaan ! ni versi pakai tudung . hewhew

Detective Fiqa said...

hahaha yoyo je serupe Twinlah konon hehehe

auni shahira said...

amboi teha...semangat habis nk tau siapa kembar rain nie...hahaha

Nurulee said...

Dia ni yg belakon dlm Full House eh. Hehe. Soghie. Tak kenal sgt Kpop ni. Hikhik =D

amy syahiera said...

yeay yeay ! both of them cute ! hehe

E'in said...

kikiki... mata sepet tu dh same dh.. ;p

Koding said...

Ok jugak tu...
Rain versi Malaysia adalah pompuan...

M Fizan said...

takpe, berangan tu buat kita jadi semangat. haha. btw, comel :)

محمد رازيق said...

owh. rupanya twin dia kat mesia eh. hehe. tq singgah blog, jgn serik mai lagi.

Anne Dean said...

aah la, ada rupa RAIN la. Hah, ni mesti RAIN ni anak angkat.

edypk said...

visit back dear

.izzati liyana. said...

ceh, ingatkan betul betul. hahahaha.