Friday, 31 August 2012

classroom

haihh , mood rindu nak pergi sekola datang lagi . rindu nak bergosip , rindu nak main kejar-kejar , rindu nak jumpa cikgu . eh , mana rindu nak belajar nie ? hahaha ! oke , abaikan intro mengarut nie . 


hurmm . biase nya dalam satu kelas tu , mesti ade macam-macam character kan . macam gambar kat atas nie laa kan . kalau satu kelas tu semua nya sama jee , boring laa . variasi itu indah . hee . so , dalam gambar nie aku rase aku yang no 8 and 9 tu kot . korang punya no berapa ? hee :)

p/s : nampak sangat aku takde idea kan . benda macam nie pon nak post . hadoii =='

55 comments:

auni shahira said...

heheh...yup teha,...same kite...8 9...
hahahah

Cik Nur said...

oklah tu, sekurang2nya ada gak entry.. :)

nur no.7 kot..kuat berangan..hahahah..

Leeya Hezlin said...

saya pun yang no 8 dengan 9 tu..
tapi kalau cikgu ada xda la macam tu..hehehehe.. ^^

btw,selamat hari raya teha..

RealNS said...

huwaa ! rindu jugak zaman sekolahh !

izzati husna said...

hahaha una punya yang no 4 tu kah3 mcm xde keje kacau org

Izara4eva™ said...

sama la.. ara pun 8 n 9.. hikhik

penjajah minda said...

1,2,3,4,7. saya seorang yang tamak.hehe

Azee Hana said...

no 5 dan 7 kot..hii

Zierwa Zainal said...

mmg pun.. rindu nye zz classmate mse sek dlu

CikMai said...

mai no 3, kalau tak no 3, no 5.hahhaha nakal :P

fara said...

dlu cikgu slalu letak kat tepi2 atau blakang. cian kite kan. hukhuk~

boni kacak said...

hahaha.. saya nombor 2 dengan nombor 4 tu.hehehe

Eein Azryn said...

Yang pasti aku bukan no 16. :DD

Sarah Mohd Saleh said...

aku no 12.bhahaha

E'in said...

e'in no 4 kot.. haha

SimplySeoul said...

Saya yang number 16+8 mungkin. hehe.

cik mun said...

kite dulu bdak baek kat skolah..kihkih

fatin hanani said...

tudia!! rindu nak p sekolah.... HAHA
serius fatin sgt malas nk p sek..syok dok rumah lagi..biaq p bosan g..xmau p sek haha..ni nak kena dftar deg kat uitm plak mggu depan..huh mls haha

Pondok Usang said...

alam sekolah paling best!

Detective Fiqa said...

hahaha tau takpe. biasalah kak. class saya pun mcm tu jugak hehehe

shedameor said...

sheda pon takde idea sangat la nak tulis entry sekarang ni. tambah lagi, final exam dah dekat kan. hehe


btw, sheda num 12 kot. hehe

EruzuLiyana said...

aku yang no 8. haha

Hanamiko Sakura said...

sy suka kenakan org.. hahaha! jahat tak?

syafiqakarim said...

gua no.16...
hahahah dandan -..-



xoxo

Nisa Greennnpanda said...

comel aje pic nie, hehe..
sy rs sy no 3 tue.. suke tido dlm klass..haha.. XD

Pondok Usang said...

yup.. kerekter dtg lambat.. =)

Sue Unnie.. said...

xperlu pikir pnjg. me ofcoz no.3.. haha.. sleeping in class is not my hobby but my habit. ;p

Noraim said...

lama menghilang eh?

no 18 tu gmbr apa? hee.

shar90 said...

no 5 no 5... kite no 5... hehee xD

Mishter Izwän said...

bukan awk yang no.3 ke? hahaha

adilah arshad said...

alahai xD santai je :) okay lettew^^' ila number 7,8,9,3 kot :P hehe~

Zul De Alexis said...

wah!!!!!!!!! teringat zaman dulu2...

aisya said...

dah lama tinggal sekolah ni.. mmg rindu! hehe

are_lin@yu said...

hehe yg penting comel ;-)

Koding said...

Diharap para pelajar dpt berusaha untuk menjadi seperti no. 16 ...

Dilla Ady said...

ai punye no 7!

kuat berangan!

hahahha

♥ sitifarhana ♥ said...

i miss my student life too..huhu

Ayumi Comot said...

ayu no 7 kot..hehehe..ntah...ye la kot? (ape ayu mngarut ni? hehe)

Atiqah Wadiah said...

no 19 blh?hehe

Everything's Everythings said...

Oh aku rasa aku yg mcm nombor 20 kot
xpun yg no 19
hahah

asfira aminuddin said...

i really miss my school. zaman kanak kanak and bangang bangang babe. hehe

fadh leyanie said...

rindunya nak masuk klas..tapi rasa malas,karakter sy mungkin bernombor,8,9 kadang2 16..:P

Mya said...

mya sama jugak. no 8 or 9. kadang2 boleh jadi no 7 gak. huhu

Nurulee said...

Ee number 3. 8. 9 kot. haha =D

Lyaa Suriany said...

oh kite rindu nk main tukar tukar tiang tu
hahaa

O CIKTEDDY said...

wa no 2.haha

anamizu kaito said...

hamboihhhh cintan cntun ek? kemain lg die ek? hehe.. errr kalo cik ana, mybe number 2 & 4 kot.. hehehe

LadyBird said...

no-8 tu sdg buat ape ek?

ct kektus said...

haha. no 8 9 tu mmg wajib. :D

Zakaria's daughter said...

aku pulak rindu nak kentut atas kusiii.

outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
jujur dalam segala hal tidak akan mengubah duniamu menjadi buruk ,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

tirahzairi said...

pnah tgk nie...hihi...comel

M Fizan said...

best-best lar gambar yang awak ada. :)
saya no 6, misteri :D

Puteri Iqa Izyan said...

7 8 9. biase sangat buat. hehehe :P

chemay said...

rindunyaa zaman sekolahhh
T___T