Wednesday, 15 August 2012

trend zaman sekarang ?


haihh , pernah jumpa budak lelaki yang pakai seluar mcm nie ? aigoo ~ aku dah selalu sangat jumpa . geram nya laa tengok budak lelaki yang pakai seluar macam tu . ingat cantik ke ? seriously , kalau korang pakai seluar elok-elok , lagi nampak smart . muka tak hensem macam mana pon , akan nampak smart . trust me oke . hahaha !

hurmm . aku terpikir-pikir , ape sebenar nya yang dieorang nak tunjuk ? nak show off boxer korang yang comel tu ke ? hadoii ~ kalau nak tunjuk sangat tak perlu laa kot korang nak pakai jeans tu . pakai jee terus boxer tu kan senang . oke laa , sape-sape yang pernah pakai seluar macam nie , tolong laa stop oke . tak hensem pon pakai macam tu . hahaha ! haa , aku rase budak perempuan pon tak suka lelaki pakai macam nie . betol tak ?

p/s : dear guys , tulun jangan pakai macam nie time pose and raye nie oke :)
pesanan ikhlas daripada : tuan belog yang comei :)

59 comments:

fatin hanani said...

yep btoi2..tak hencem pun pakai cam tu..
serius tak minat lelaki dok pakai gaya ni..elok kat mana pun xtau lah

.izzati liyana. said...

nampak sikit tu selalulah. tapi gambar tu macam over gila je. tak pernah lagilah nampak. selekeh gila ha.rasa mcm nak cakap je tarik atas sikit seluar tu boleh tak.huhu

Azee Hana said...

tau x pe..ape kate,,jum kite tarik ramai2 ..haha..mesti tobat x nak wat dah..haha

Hanamiko Sakura said...

betul2x tak suka betul tengok guys yang pakai seluar gaya macam ni.. rasa macam nak tendang je.. ahaks :D

izzati husna said...

una pun tak suka.. macam sakai.. cer pakai elok2 sikit suar tu =-='

Detective Fiqa said...

hahahaha :D. gilee lahh trend gitu. sy penah tgk. pehh ==" tertengoklah. hehe. sy rasa mcm pandang sengkek jee hahaha. :D tak cukee~~

Leeya Hezlin said...

hmm pernah ja jumpa dear..
terlalu ikut trend la yang jadinya macam tu..huhu

are_lin@yu said...

ayu kawan baru kat sini ;-)..salam aidilfitri ;-)

Cik Nur said...

tentulah GF malu kalau BF dia pakai seluar londeh.. dan mmg ramai perempuan xsuke..huhuhu

O CIKTEDDY said...

aaaaaaaaa wa malu tngok =,=

Sarah Mohd Saleh said...

tlg la jantan ni.stok nyempah okee.mmg kene rejek okeee.cntek sgt agknye spender die tuh.pfttt

♥♥szumika sakni♥♥ said...

betul2...nk show off dia pnya brand boxer kot...nth basuh ke x hehhee...seksi? xpun pkai la underwer batman tu lg seksi hehhe

LelakiSemalam said...

hehe...style laa....eksen ada boxer!

penjajah minda said...

nak muntah tengok.erk

Zakaria's daughter said...

haha. rasa macam nak tarik bagi londehhh sehh. omeii lettewww tayang sepende. upss

Koding said...

Sangat tidak gembira dgn fesyen yg menyakitkan mata ini...

Badrina Ibtisam said...

Haah geli je tengok huwaaaaa

khairul akmal bin azman said...

macam sakai!
trend ke jadahnye.

ZiErWa zAiNaL said...

seriously, zz pun x suke.. sgt x suke.. =)

Nurulee said...

Buruk weh dress up camtu, serious tak tipu. Well just saying. hehe =D

AinsHa=) said...

akak-akak, saya putus dengan ex saya dulu sebab dia pakai seluar londeh. Sungguh, itu sangat tak bertamadun. hahaha

boni kacak said...

wujud lagi ke trend macam ni sekarang? ingatkan dah tak ada da, ada lagi rupanya? hahaha. seb baik dorang pakai boxer, cuba bayangkan dorang tak pakai pape kat dalam.hahaha

auni shahira said...

betul2....x hensem pun...

AHMAD AFIQ said...

haha mmg trend

SimplySeoul said...

haha, i don't what so trendy about this.

shedameor said...

haha, betul tu. kalau nak tunjuk boxer tu, tak payah la pakai seluar. pakai je boxer then tunjuk kat semua orang. ye dak ?

Cik Yatt said...

sumpah tak suke tngok prg pkai suar cmtu..ish..

Sally Yatiey said...

nampak hodoh pakai macam tu -.- Tak senonoh.

cik.belog said...

BETUL!! hee.euw.. hensem mane pon, syg mana pon lisa snggup la xkapel dgn org jenis pkai seluar camni. hahaha.

cik.belog said...

BETUL!! hee.euw.. hensem mane pon, syg mana pon lisa snggup la xkapel dgn org jenis pkai seluar camni. hahaha.

♥ sitifarhana ♥ said...

adoyy..sakitttt mataa..hehe

nur adilah said...

rasa mamcam nak tarik je -.-' biar padan muke~~ hehe.

aisya said...

betul tu, xtau ape motif diorg pakai mcm ni sbnrnya. ingat macho la pakai mcm ni? tolong lah paham.

asfira aminuddin said...

i setuju babe. lelaki kalo pakai suar tak nmpak boxer tak sah. geli sangat!

CikMai said...

mai lebih prefer yg kemas...biar tak ensem ,kekemasan tu penting. kalau hensem, + kemas. ohhh bonus2!

Izara4eva™ said...

adeh.. abes la puasa arini tgk gmbr ni :P

Pondok Usang said...

Salam Aidilfitrah.. Maaf Zahir dan batin.. =)

tirahzairi said...

hahhaa,,,baik pakai boxer je kan...hihi

Noraim said...

hakhak. trend yg tak senonoh.

Khairun Solehah said...

seyes tak minat tgk laki buat seluar londeh ni.-.-'

Ayumi Comot said...

uiks...pantang jugak ayu kalaw tgk dorang pakai cmni...cm org giler je...huhu

LadyBird said...

pakai mcm tu mrk nk tunjuk 'kulit' diorg ke? dahsyat..

najmi^^ said...

saya x!..haha, jngnla smpai nmpak aurat, nak solat lagi..kan kan..haha..Happy Eid!

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

tahukah anda perasaan mempunyai belalai di kelengkang? tahu x? tahu x?

tahukah perasaan bila pakai cerut atas pusat then cuba duduk di atas kerusi? tahukah situasi belalai tu cena? tahu x? tahu x?

cop!!! suke skodeng ea!!! eeeeuuuuww~

M Fizan said...

hoyeah.. sangat suka! like sejuta kali. thanks suka stail saya. haha. perasan. ekceli menyampah tengok lelaki macam ni yang nak menarik perhatian. saya pakai biasa je. tak sangka awak tengok smart. hahaha

M Fizan said...

hoyeah.. sangat suka! like sejuta kali. thanks suka stail saya. haha. perasan. ekceli menyampah tengok lelaki macam ni yang nak menarik perhatian. saya pakai biasa je. tak sangka awak tengok smart. hahaha

khairul akmal bin azman said...

macam takung nak buang air besar jew.

fadh leyanie said...

mereka yang berkelakuan sedemikian rasa cool buat gitu,dan berniat mnunjuk boxer yg branded lgi mahal. meluat aih..~

E'in said...

eii.. xgemar tgk lelaki pakai mcm nie.. nak kate nenek e'in tu seluar kantung taik.. hahahaha

Lyaa Suriany said...

rase mcm nk tlg londeh kan lg ade la
hehe
style ler sgt tu knn nya kan

missSenget said...

skrg ade lg trand gini..?


tak pernah jumpa da..ke sebab jarang keluar eh..?

Atiqah Wadiah said...

betul..x suka jgk tgk laki pakai sluar mcm ni..

Liyaa Mf said...

Meluat betul Teha nampaknya ek? Hehe. Sama jek r lelaki pakai camni ngan pompuan yg pakai seksi. Lelaki pun musykil apa yg pompuan nak tunjuk. Nak tunjuk sgt, takyah pakai terus <-- Hah takut kalau laki cakap camni.

Selamat Raya, Teha! :D

Fatin Syafiqa Anuar said...

haha. tula. tak faham kenapa laki suka pakai macam ni.

O CIKTEDDY said...

wa rase mcm dh komen..hang x update ke ape ni ?:P

CikMai said...

lagi satu fesyen mai rasa nak muntah hijau, bila pakai baju ade kolar, pastu tak lipat elok2 , kasi angkat. eeee buruknye. dah macam takde leher....

Pondok Usang said...

ke tu gambar bulan puasa tak dik.. almaklumla puasa.. mestila seluar nye longgar kot..

Everything's Everythings said...

Hahah kelakar.. tapi betul la dh mcm pesen sekarang ni sume dok pakai cmtu =.="
Adik aku kalau dok buat cmtu kena marah dgn ak haha

ct kektus said...

err. tak suka tengok laki pakai seluar macam tu. buruk giler.