Saturday, 17 September 2011

seksi


saya rase lelaki berbaju melayu tu SEKSI !

p/s : korang rase ?

54 comments:

khairul akmal bin azman said...

bukan seksi..smart la
bagi kay..perempuan tutup aurat hot la..

acik teyha said...

knp rase seksi??hihi..
sy rase lelaki berbaju melayu sgt sopan and comel...hihi

lini hasnan said...

Saya pun rasa macam tu jugak.hihi. siapa dia? Selamat kenal :)

yui92 said...

tshirt n jeans =p=p=p

H.J said...

kalo pakai jubah..?

miss inna said...

inna rasa lelaki pakai bj melayu nmpk hensem sungguh!

muhamad hanif said...

aku memang seksi.


kahkahkahkah !!

Addin said...

ahaha seksi tang mana tu :D

Asyila Zainuddin said...

saye selalu cair dgn mereka2 yg berbaju melayu.. :pp

alif haris said...

sy lg seksi.. hahah

Uchi kay-f @hmad said...

die belum sunat! hihihi..

Taufiq Tiramisu said...

lpas ni kena pakai baju melayu je la. hahahahhahahahaha

New Entry : Tak Payah Jadi Blogger Kalau Kerja Asyik Nak Menipu Je

CTK said...

laki bina badan seksi..huhuhu.


http://khayalan27.blogspot.com/

hyz said...

tetibe terasa nak pakai bj melayu.. hahaha

JelinaJoli said...

tampan! terus rasa nak usung jumpa tok kadi!

Nur Fadhilah (Dila) said...

setuju! handsome david :)

reenapple said...

saya rasa lelaki yang pakai spek tue cute.. huhuhu eh salah topik..

saaya rsa lelaki yang berbaju melayu tue sopan.. huhu

Anyyss Shuhaimi said...

seksi?? smart kot!

Ika said...

seksi kat mana ea?? huhu

cik sakdi said...

sama la!! rase diorg hot :)

wan azie said...

errr...deria rasa rosak u seketika...deng*

bila blog bercerita said...

saye rase lelaki berbaju melayu tu sangat sweet....awww...

::budak:: said...

sgt seksi lg2 david archuleta..haha

aleen aiden said...

saye pon rase mcm tu!hu3

adwafarahin said...

hihi samela dgn ape yg sye rase! aww! :)

Miz Novexx said...

tak seksi, comel je
sebab yang paling seksi mestilah abang botak saya.... ngeheheh
(^__^)V

JIJI YU said...

aku suke jubah

Afiqa Dayana said...

saya rase handsome sangatt ! hihi :D

missSenget said...

seksi..

dan nampak kacak..

serta menarikk..!!

ILA HonEyBuNNy said...

seksi + encem boleh x?ehhehhe

dill said...

alamak david! comel bangat!

dill.

Jue said...

Sy pun rs camtu hihi
Wp jue non muslim yp jue kalau tgk lelaki tu pakai baju melayu, jue rs dia sgt cool =)

Arpiiz said...

err, no komen..hehe

msredcheesecake said...

betul... sama dgn kalau girl pakai baju kurung... cun...

alam kenal yea...

[sutera kasih] said...

saya rasa mereka KACAK !! hehe

chemay said...

setuju!!
sangat seksi
:)

Hanie_Dew said...

betul betul. sangat seksi dan hesem bila lelaki pakai baju melayu.

asfira aminuddin said...

setuju! i pun rasa lelaki berbaju melayu tu seksi. aww :)

apik pehe said...

aaa...try tengok profile pic pesbuk apik..seksi tak?hahahha

~Nana 귀여운~ said...

saya rasa org laki yang pakai baju melayu tu hottt :P

syahirooAhmad said...

saya pun rasa begitu.. :) hahaha. tiDAK!! lelaki tak boleh kasi pandangan kepada lelaki lain.. :D

AinsHa=( said...

tak kot,cuma nmpak hot gitu..haha

Asrul "iLham" Sany said...

"Saya pun rasa begitu," kata Ashraf

Miss A said...

alolol,comeynyee..yeah,kinda sexy lah yunk <3

Mya said...

saya rase lelaki berbaju melayu kacak! wiwit =p

Sara Ali said...

bagi saya x seksi kot....

sejuk mata memandang.....
sy akan terpegun bila nampak org pakai baju melayu...

xsemua la...
org tertentu2 jer...

hehehehe

EzayHadry said...

tak tak klu orang melayu pakai baju melayu lagi seksi..haha

Afikah Aziz said...

ika rasa sopan hehe

Cik TeN10 said...

bg sy nampak segak !! i like !! hihi :D

~SaL IjOu~ said...

sejum mata memandang!~

Liza Razak said...

sangat seksi & hensem !! saya suka :)

Run Away said...

seksi wooooo....;d

aimie amalina said...

awwwwwwww~
segak lagi bergaya

Eera Shera said...

awak..jom kawin..haha