Saturday, 3 September 2011

new BFF :)

hye dear , rindu laa dengan korang... lame tak jumpe * macam kite penah jumpe jee kan... hehe ~ eh eh ,korang ade dapat tak BFF baru ? kalu takde , untung laa sayang oii ~ jeles i ... nak tau BFF tu sape ? meh sini kita tengok same-same.. hee ~~


tengok-tengok ! nampak tak PIMPLES yang banyak dekat muke i yang santekk tu *okey , bole muntah sekarang.. hahaha ! geramm okey , time raye nie laa die nak tumbuh banyak-banyak.... agak-agak nyee laa kan , si PIMPLES nie ingat muke i nie tempat pembiakan anak-beranak dieorang kot.. sesedap kuih raye jee nak tumbuh banyak-banyak... hadoii ~

btw , thnx laa yee 'mrs P' kerana anda telah menjadi my new BFF and berjaya menceriakan hari raye saya * sambil tersenyum lebar :)

p/s : kan bestt kalu dapat tukar kulit muke i nie dengan kulit muke baby... hehe ~

46 comments:

aiman fanboy k-pop said...

heeheehee.....ni mesti makan makanan berminyak n pedas2 masa raya nih kan.....bnyakkn minum air tau..satu lagi...amik ubi kentang..hiris..n then amik getah dia n lumur kat muka yg ada jerawat tuh...konfem menjadi tau...^^

aiman fanboy k-pop said...

ni mesti makan benda pedas n berminyak masa raya kan??senang je...minum air banyak2 n nih petua tua tau..aiman daa cuba..jadi gak..heehee...kerat ubi kentang..amik getah dia n then lumur kat muka yg ada jerawat tuh....konfem jadi!!try buat...

Aisyah Aina said...

ala...BFF teha tu sama la macam BFF kita...kita memang kamcing lagi dengan dia tu tau..haha

muhamad hanif said...

weeewiitt,

muka raya eh ? kemsalam mr.P =)


LALALALLALALALA.

James Alexander said...

ala... kecik punya hal je tu.

besides, kalau org tak tenung, mereka tak kan tahu punye... hehehe...

aidahassan said...

HAHAHA mr P tu tak raya pun bff jugak :D

akoo pae said...

haha die pon bff akoo gak.
=.='

Zul Fattah said...

hehe.. cukur la bai.. haha.. nak gelak la.. haha

acik teyha said...

teha..kite serupa..sy pon same je mcm awk..tapi sy lagi bnyk kot..ramai pulak org tgur..hadoi..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Banyak makan sambal kacang la tu!!
Anyway... thanks atas ucapan SHRaya ( sebagaimana di ruang komen blog I).. Thanks and sama2.

teha said...

tu la... rye nie bnyk sngt makanan berminyak.. hadoii ~

Nur Farah Hani said...

haha.. same2.. tertibe raye ni die wujud.. ni da nak abis raye da nak hilang da.. gedik punye mr p.. haha.. :D

Asyila Zainuddin said...

hehe.. try la makan VCO.. :)

Asyila Zainuddin said...

hehe.. try la makan VCO.. :)

Jue said...

Tlebih mkn ni hihi besala tu. Pasni bole la kurangkan mknan yg mjadi punca bff tu.

Psst;nak gak skin muka cam baby =)

Hunnym Syot 美智子 said...

banyak makan kuah kacang ney.. huhuu.. :)

khairul akmal azman said...

pimple tue penyeri aw..
hak2..

miss inna said...

haha! rasa nak scrub jer muka klo mcm tu..tumbuh xkenal masa..hehe! xpe, ada jerawat yg penting hati kena cantik...^^

Leeya Hezlin said...

sama la kite teha..sabar ja la.. :)

chemay said...

olo takpe2.
ade pimple pon still comey agi..

*dear nape tak buad pop-up window untuk komen nie?

dya said...

relax2...pimples tanda k'dewasaan..cewah..

teha said...

tanda kedewasaan ? hahaa ! ye laa kot :)

aiman fanboy k-pop said...

heehee...setuju sangat..tanda kedewasaan....tapi,bila dewasa nak jugak cantik2..hahaks...tengok girl korea...diorg dewasa n remaja cam kita...tapi,kulit licin..jeles2!

syrupmasin said...

kim salam dekat bbf tuh ye :P

iekasub said...

itu biasaaaa. mr.p saya pon merata. macam cendawan segar disirami hujan! hahahaha, hiperbola ;D semoga kau cepat lenyap mr.p!

abghani said...

byk berangan kot....

Hanie_Dew said...

wwoaaa sape tak nak kan skin muka cam baby tu. aduhai mimpi pun tak dapat kot.

besal Ms P tu memang senang rapat kalau tem posa sebab kite kurang minum air. toksin tak dapat nak kuarkan.

tem raya lagi la kan bantai rendang, masak merah, lodeh segala sekali masuk. mana tak datang Ms P. problem besa besa je ni. lek je.

shedameor said...

pimples tu dengki la tuu. hik3

teha said...

2 laa.. mrs.P tu tgh jeles laa tu.. hehe

~SaL IjOu~ said...

sila mkn byk tempe nnt kulit chantek~ ;p

siti kektus said...

hehehehe


kalau itulah bff yg dimaksudkan, dah lama ia sebati dalam diri ini. hukhuk ;(

merahitujambu said...

mood beraya lagi ke ni??

El-Janna said...

heeh kite pun same la:(

teha said...

agaga.. xde modd nk rye dh nie sbb ade bnde nie.. hahahaha !

nurfatiha blacky said...

salah makan tu kot. hee. btw. selamat hari rayaaaa :)

ika said...

alaaaaaaaaaaa...nak muka baby jugak! tu la...mr.P ske nyebok time org tgh ade event2 penting macam raya n sebagainye! hish~

cik bulan said...

bantai makan kuih ..ade bnyak kacang plak tu..lagi enak la jerawat tu membiak..ahahaha..

MIMIE AIZA said...

pimple cumil tu

Peah Ros said...

HA TAU TAK APA, ,main tukar2 muka kan seronok. lcin aje muka. HAHA

dhiera said...

haha..cik pimple ke? sabo aje la ye.. memang tak boleh tahan klo die nak kawan rapat2~

wan azie said...

same ler ngan kita ~

Finaz Jaafar said...

alahai..same la kte,.,dah la pimples besar2 dan tumbuh kat tempat yang memang obvious ! grrr~

Atiqah Wadiah said...

stil tooomey lar yunk :))

teha said...

hahaha ! still comei ? thnx laa dear * perasan jap.. hehe

.izzati liyana. said...

haha. kuat berangan la tu. tu tumbuh merata.

CTK said...

hehe...bff awk tu adew lg ke skrg? :D


http://khayalan27.blogspot.com/