Saturday, 23 July 2011

variasi

sayang-sayang , meh sini nak tunjuk sumting.. hehe ~


ahaa ! nie laa.. my lovely family * ecece ~ saje nak tunjuk... kekeke ~ okey-okey , actually ade sumting yang saya nak suruh korang tengok dalam pic nie... tak paham ? takpe takpe dear , meh sini nak cite... 

sila bukak mata anda luas-luas yee.... hehe .. actually nak kasitau korang yang family saya nie ber 'variasi'... macam-macam 'bentuk' ade * kalah astro.. hahaha ! 

tengok-tengok ! ade besar , ade kecik , ade putih , ade yang gelap sikit... tapi ape yang penting , kiteorang semua memang cunn ! * okey , korang bole muntah sekarag.. hahaha ! tapi kan , cube tengok balik , sorang jee laa superhero dalam siblings saya .. fuhh ! mujo ade jugak sorang... tu pon habis try daa parents saya... at last dapat jugak ... hehehe ~

kalau korang nak tau , perbezaan antara kiteorang adek-beradek laa yang syokk sebab perbezaan tu yang menyebabkan kiteorng saling memerlukan... * cam poyo jee ayat... kekeke ~ well .. kitaorang pon kadang-kadang bergaduh jugak , tapi biase nye memang tak lame... tak sampai sehari dah berbaik semula... tapi kadang-kadang bestt jugak bila gaduh dengan my sis sebab die mesti pujuk lepas tu.. untung-untung dapat makan aiskrim... kekeke ~

so , kalau korang ade siblings yang ber 'variasi' macam nie jugak , korang tak bole ade rase tak puas hati... setiap orang ade kelebihan masing-masing okey ? ape yang penting , korang kena laa saling sayang-menyangi antara satu sama lain... :) hargai dieorang semua before terlambat..* nanti baru laa sibuk nak menyesal..

When you look at your life, the greatest happinesses are family happinesses ;D

35 comments:

Anyyss Shuhaimi said...

that's why i love my family. :)

Asha said...

"When you look at your life, the greatest happinesses are family happinesses". yup.thats right. =)

teha said...

anyys : :)

asha : hehe ..:)

Hunnym Syot 美智子 said...

hiks. anywhere you go. family is first.. :D

http://irsyanim.blogspot.com/2011/07/terima-kaseh-kepada-kau.html

GaRy™ said...

tapi kengkawan gary kejam sangat kot.. ada ke patut diorang cakap, "eh, seriuz ke tuh kakak ko?".. hahaha... terlampau variasi dah kot... hahaha...

alyana shafinas said...

kter sme,ade sorng je hero..hehe =)

syrupmasin said...

ermm..betol2..syg satu same laen..:)

cik kacak said...

wahh , lawa lawa belaka ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/makin-dekat-makin-terbiar-belog-ni.html

muhamad hanif said...

saya lah hero tuu,,


AHHAAHHAHAHAH

alif haris said...

semakin hari semakin syg .. hehehe :D

nawal addina said...

:) big family .

Elie Lily said...

family no 1! :)

pandangkedepan said...

wah variasi...saya sayang adik beradik sy yg bervariasi...:P

teha said...

hunnym : agree ! family ofcoz laa yg pertama !

gary : haha ! variasi tuu laa syokk :)

alyana : tu laa.. mujo ade gak sorang.. kekeke ~

syrupmasin : yup2 !

cik kacak : hehe.. thnx dear :)

teha said...

hanif : haha ! awk hero bsr.. yg 2 hero kecik.. :)

alif : tau xpee :)

nawal : betol2 :)

ellie : :)

pandangkedepan : wah ! gud2.. kite kne laa syg adek-beradek kite.. :)

::siti norbaiti:: said...

hehe..nice ur family pic..ingatkn teha yg kawen..opps :)

teha said...

hahaha ! lmbt lg laa kalu nk tggu teha kawen.. btw , thnx yup :)

KimiCnoL said...

yep setuju..air yang dicincang xkan putus..kan3 ;D

petua kuruskan badan??

muhamadsufian89 said...

takleh nak muntah la sebab memang comel. hehe

teha said...

kimi : betol2 :)

muhammad : hahah ! tenkiu ~ :)

anis aniesa said...

alolo..sweetnya..tbe2 tringn nak kwen.HAHAHA

teha said...

hehe.. cpt2 laa kawen.. btw , thnx :)

mai meowmeow said...

wahhh . memang variasi :D

Miz Novexx said...

saya pun sayangkan keluarga saya.... kalau family hepi saya pun akan hepi ;)

apik pehe said...

hehehe...mane satu teha

teha said...

mai : tau xpee :)

niz : kan2.. family mesti kne no 1 .. hehe

apik: hahha ! cari laa apik ea

Nizam Ijam said...

putih berseri..eheheh



” Nizam Ijam Dot Com”

teha said...

hehe :D

Afiqa Dayana said...

wah, best ape family bervariasi nih .
fmily cik sume badan sepesen jee .
hahaha apepon we must love our family even they are big or small or watever . haha :P

teha said...

mmg besh pom.. hehe... yeah.. betol2.. kite mesti laa kne syg family kite... kecik or besar tak kesah laa kan.. :)

Queen F said...

family first :) bestnya adik beradik ramai, mesti meriahh rumah :D

teha said...

hehe.. mmg meriah pon ! :)

Ezay Hadry said...

ramai je kan famili ni..sonok kumpul ramai2

::FAIZ FARISH:: said...

nice picture

teha said...

ezay : betol2.. mmg sonok pom... hee ~~