Thursday, 7 July 2011

berangan

hye daling-daling sume (: korang pernah tak berangan nak duduk rumah yang besar-besar ? * ololo ~ ngaku jee laa sayang oii.. hehe ~  so, hari nie saya nak ajak korang semua cuci mata sambil berangan tengok rumah yang super big, super expensive, super amzing n etc etc .. * ayoyai ~ banyak betol 'super'nye.. hee ~ jom laa.. kite tengok same-same... tak dapat betol-betol, berangan pon jadik laa... hahaha !


Aaron Spelling
( 150 millions )


Bill Gates
( 148 millions )


Oprah Winfrey
( 140 millions )


Billy Joel
( 40 millions )


Will Smith
( 20 millions )


Eddie Murphys
( 15 millions )

huh ! semput tengok harga rumah dieorang..ish ish ~ mahal betol... tapi kan , kalau rumah besar-besar pon tak gune jugak terutama yang bilangan family die tak ramai... last-last hantu raya, pocong n seumpama nya yang duduk berkampung kat situ.. wahh ! untung laa dieorang kan.. dapat duduk free dalam rumah kite... LOLOLOL~

bagi saya, apa yang penting, kita satu family dapat hidup bahagia... rumah besar or kecik tu tak patut jadi masalah pon... kalau kita happy , rumah yang kecik pon kite bole rase besar.. hehe ~ * iyee kan jee :) tapi kalau sape-sape yang takde duet nak buat rumah besar camnie , berangan pon jadi laa... syok jugak berangan nie sebab kita tak perlu pon nak keluar kan duet banyak-banyak macam dieorang nie... bila fikir-fikir balik , membazir jee bina rumah besar-besar, at last , kita tinggal kan jugak bila dah meninggal nanti.. hee ~~ :) lagipon komfem banyak duet abes nak bayar bil elektrik n bil air.. ish2 ~

23 comments:

Fatiha Kamarudin said...

nak dok at uma Oprah ;DD

teha said...

syok kan.. umah die bsr sngtt..

Nur Elyana said...

wow..lawa2 semua ea..bestnya kalo ada rumah cam tue

teha said...

tau xpee :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

seram dok rumah besar2 macam tu... hee~

teha said...

betol2 ! sbb bsr sngt... mcm2 bole ddk situ.. hehe ~

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

nanti nak pegi bilik air pon boleh lupa jalan balik bilik...sbb besar sgt rumah... haha~

teha said...

hahahhaa ! kne sediakn peta kalu gitu.. :)

apik pehe said...

huhuhu..ader antara rumah diorang yang siap ada lapangan terbang khas lagi untuk jet peribadi..hahaha

shafmechy said...

rumah kecik pun sy takut duduk sorang2, apatah lg klu rumah besar cmtu..

teha said...

biase laa org kaye kan... smpi ade private jet

teha said...

shaf : betol2.. rumah besar komfem bnyk bnde tu.. ayoyai..

cik kacak said...

tak mo rumah besar besar sangat . nanti jumpe - tetttt . HEHEHE

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/ni-ke-rasa-student-hadap-exam.html

teha said...

betol2... nnti tak pasl2 kne pndh rumah.. membazir jee rumah besar2.. :)

aswadz said...

rumah besar2 bole sesat woo...

teha said...

tau xpe.. dh bsr sngt nk cri jln pon ssh.. hehe ~

ika said...

tapi takut la umah bsr2 nie...nnt ada hantu plak...=.="

teha said...

betol2 ! ;)

amir aizat said...

ohsem!

teha said...

yup ! sngt2 kot.. :)

chegu abbas said...

berapa la orang duduk ni....

teha said...

haha ! lbh 50 org bole ddk.. :)

alif haris said...

jap g saya beli rumah aaron spelling tu hahah :D