Thursday, 21 July 2011

tenkiu ~

hye sweetie :)
just wanna say tenkiu :)


  ~ okey-okey ... nak cakap tenkiu sesangat kat sis mira sebab pilih saya jadi salah sorang pemenang contest yang die buat tuu.. * bangga rase.. hehe ... siyes okey , memang saya sangat-sangat tak sangka bole menang gitu... iyoo laa kan first time masuk contest bole menang , so excited gitu bile tau saya menang... kekeke ~ selama nie bile join contest , mana penah menang * ish2 ... cian saya tau ! .. jap jap... sape tak caye saya menang tuu , klik sini okey :) * padahal sajee nak menunjuk .. hehe ~

2) followers

~ haih ! i luv u all my follower .. muahh muahh.. tenkiu sesangat dekat sume orang yang dah follow saya selama nie... dari takde sape-sape , sampai laa sekarang dah 400+ orang yang dah follow... tenkiu ye sebab sudi follow belog saya yang tak seberape nie.. * tibe-tibe rase rendah diri.. hee ~ iyee laa kan, saya kan baru jee beberapa bulan berbelog, so banyak benda lagi yang saya tak tahu.. so , kepada semua followers ku yang kiut-miut sekalian , kalu korang rase saya patut baiki pape dalam belog nie , just bagitau okey :)

3 ) commentar

~ haa ! tanpa korang semua nie , alamat nyee kosong jee laa tempat komen tu tau... mujo laa korang yang somel-somel nie ade... kekeke ~  lepas nie rajin-rajin laa lagi komen yee... hehe..

4 )  readers

~ sape-sape yang cuma view n baca entry saya pon , tenkiu okey... ade jugak orang yang sudi nak bace belog nie.. * macam tak caye jee... hehe ~

so, lepas nie rajin-rajin laa singgah lagi ye ! kalu baik , tulun komen sekali entry so bole laa saya tau yang korang suka ataupon tak dengan entry yang saya tulis tuu... eh eh ! lupe pulak , ade hadiah laa untuk korang sume sebab sudi view belog saya nie... * tekan bawah sikit..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

muahh muahh muahh !

haa ! nie laa hadiah nye.. kekeke ~ kiss untuk korang sume :)

40 comments:

Nizam Ijam said...

ni nak jadi follower ni...kena muah terus demam seminggu..haha

” Nizam Ijam Dot Com”

myhatiku said...

same2 dear..:)
walopun x tau kategori tenkiu yg mane..hehe:D

Miss Xyz =) said...

thniah! sbb menang!

teha said...

nizam : hahah ! terus demam... hadoii ~

myhatiku : hehe.. tak kesah yg mn2 pon..:)

miss : hee ~~ tenkiu :)

kakchik@ella said...

Adik, KC dulu mula2 brblog pun takda sapa2 dtg jugak. Skrg ni Ben Ashaari, Mat Gebu, Hanis Zalikha dan ibunya Nani Rostam sume jd kwn KC dah.

Keep on writing tau dik. Seronok sebenarnya berblogging ni.

teha said...

hehe .. okeng ! thnx yee k.chick :)

Nyamuk Terbang said...

acecey..thniah

sleeping_maniac90 said...

sme2.. hehehehe.. tibe2..

teha said...

nyamuk : thnx ... hee ~

sleeping : hahha ! xpe2.. :)

KimiCnoL said...

welcome2..dapat kish gitu..haha ;D

entry spontan??

alif ismail said...

salam...alif datang melawat...

GaRy™ said...

e'eh, kena kiss!! hehehe~.. (blushing3~)^^"

syrupmasin said...

errr..same2..ehh syrupmasin pon termasuk jugak kan?? :D

teha said...

kimi : hehe .. present tuu :)

alif : wassalam:)

gary : haha !blusing gitu ~

syrupmasin : eh eh ! mesti laa termasuk... kekeke ~

ika said...

:D tahniah dear~ menang tuuuu..huhu...

teha said...

thnx kakak somell :)

Daria said...

thank you....first time datang....eh abes la pp saya kene lifstik....heheh

hafiz hafizol said...

blogger ganu ae???? wah. sukenya jupe blogger senegeri.. yawww... hehehheheheeee

teha said...

daria : oppss ! cpt lap pp tu... hahaha !

hafiz : yup2 ... senegeri laa kit :) hehe

Elie Lily said...

owh? ada ucapan untuk readers jugak?
jadi elie sambut dgn ucapan sama-sama! sebab elie pun salah seorang dari ur readers! :D

nazira said...

Welcome.. Selamat berblogging yahhh..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

L-mi Redzz said...

same2..tahniah ye sbb mng..he3...happy blogging ye.. =)

teha said...

ellie : haha.. mesti laa ade... hee ~

nazira : thnx :)

l-mi : thnx yup :)

cik kacak said...

cik kacak , follower , commenter , reader - wahwah , keep it up cik teha - nice belog ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/makin-dekat-makin-terbiar-belog-ni.html

teha said...

aha ! thnx syg :)

alif haris said...

uwaahh congrates sbb menang contest tu :) heheh

Izyan Masri said...

BESTNYA MENANG CONTEST.YAN TAK PERNAH MENANG CONTEST.KIHKIH

muhamad hanif said...

weeewwiiit !!

dpt kiss tu..


wahahahahahah

Pink Diva™ said...

congrats..:)

teha said...

alif : hee ~~ thnx :)

izyan : tu laa.. xcited kot sbb first mng.. hehe..

hanif : hehe...hadiah tuu :)

pink diva : tnx dear :)

Hunnym Syot 美智子 said...

hehe.. same2 balek ye dear..
trime kaseh kerana mghargai :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/07/jangan-buat-entry-copycat-jika-bukti.html

teha said...

hehe.. welkem :)

Hunnym Syot 美智子 said...

hehe.. :)
teruskan berblogging dear..

http://irsyanim.blogspot.com/2011/07/berhenti-ikut-aku-boley-tak.html

teha said...

haha ! okey syg :)

Ezad Skytech said...

congratz ye sbb da mng contest tu...heee~
teruskan berblogging ye selagi termampu...(^^,)

teha said...

hehe... okeng !

Cik Mira said...

bantal busyuk~ :D

teha said...

hehe.. ingt lagi :)

aniz said...

tak tulis dah nme anis. xpew2. ;P

teha said...

ooppsss ! hahha ! skali dgn anis laa tu.. kekeke