Friday, 6 May 2011

crazy royal hats !

hallu hallu budak-budak comel sekalian :) haa ! korang pernah tak berangan nak jadi princess ? * cepat ngaku kalu tak kena jual.. hahaha ! actually saya pom selalu berangan nak jadi princess... nak pakai dress cantek-cantek, kasut cantek and yang paling penting boleh pakai CROWN.. hee ~~  tapi hari nie saya tak nak laa cakap pasal crown tapi nak story-mory pasal topi yang dieorang selalu pakai.. korang mesti pernah tengok kan ? * angguk cepat ! :D unik kan ? jeles okey tengok dieorang pakai sebab saya pom nak pakai jugak.. hahaha ! okeng laa... jom kite tengok KEGILAAN topi dieorang..

.
.
.
.
.
.


QUEEN ELIZABETH


LADY DIANA


DUTCHESS OF CAMBRIDGE,KATE MIDDELTON


LADY SOPHIE


PRINCESS BEATRICE


PRINCESS MARIE-CHANTAL


QUEEN MARGRETHE

haa ! pelik-pelik kan topi dieorang.. tapi kan saya sangat-sangat ADMIRE topi PRINCESS MARIE-CHATAL.. UNIK N GORJES gitu ! so, kepada sesiapa yang berminat dengan crazy hats nie boleh laa cari di kedai-kedai yang berhampiran rumah anda.. kalu ade duet lebuh beli untuk saya sekali .. hehe ~ * buat-buat muka tak tahu malu :) so , enjoice the picture !

34 comments:

fiq. said...

yang no 5 tu weird dan seram..hahaha
yang no 6 tu cun topi dia.

teha said...

hahha ! btol2.. yg no6 tu plg cantek.. :)

Siti Aziz said...

rase mcm cerita dongeng dalam tv plak... ^_^V

teha said...

hahaha ! lebih kurang laa ... hee ~~

Fantastic Ajane said...

paling bnyk kena kutuk princess beatrice ounya hat kan..heheh

teha said...

maybe sbb die punye paling unik ! hahaa !

Fathiah Hamim said...

i've always wanted to wear those wonderful hats. tapi kat malaysia neh, memang semua mata memandang la kalo pakai. :P

teha said...

yup.. betol2 ! same laa kite.. slalu berangan nk pkai topi mcm 2.. hahaha !

Ini Kisah Tia said...

topi lady sophie bahaya betul . kena kat leher . wooo ~ hahaa

teha said...

hahaha... betol2.. komfem sakit !

nur fatin amani said...

of coz yg pling gojes lady diana..

teha said...

agree ! :)

cik kacak said...

unik nye topi princess beatrice ;))

teha said...

betol2 ! :)

cik kacak said...

topi lady diana lah yg sweet ;)

teha said...

ye ek ? tapi teha minat yg princess marie-chantal pnye.. hee ~~

EYFAalias said...

yang princess beatrice pakai tu macam pelik jeee? hahahaa.

btw, im follow you. kalau baik hati tolong 'LIKE' kite kat sini

http://www.malaysia-ikea.com/bedroom_story/?deeplink=gallery&entry=266

thanks :)

teha said...

hahah ! mmg pelik pom.. btw, thnx sbb sudi follow :)

echaRierie said...

no 2 jgk jd pilihan..hehe ;D

teha said...

rami betol org minat lady d.. hee ~~

Scya Lollita said...

pakai mcm ni kat malaysia orang pandang pelik tak ?

teha said...

hahaha ! maybe.. :)

Ain Zulaikha said...

mreke sangat cantik dah kaya T___T

teha said...

agree ! jeles2 >.< hahhaa !

Rafidah Farhana said...

dah la sedia cantik.pakai yang cantik bertambah lagi la cantik.
saya suka lady diana :)

deeya said...

dya pun suke brangan gak .. jum kte brangan sesame jadi princess nak . leh jumpe prince charming sekali .. hihikz !

teha said...

rafidah : hehe ~ betol2..
deeya : hee ~~ jom2 ! untung2 bole dpt prince charming yg semat2 :)

Ain Zulaikha said...

juga topi mereka tentu mahal kalau dapat jual hehe

teha said...

hahahaha ! kaye kejap dpt duit jual topi :)

Miss Jingga said...

tapi skang ni kecoh lelong puteri beatrice punye..hehe

teha said...

sbb unik sngt kot.. hahhaa !

deeya said...

ai da jumpe prince charming mlam smalam dalam mimpi .. kau ade ??! bhahaha !

teha said...

ayoyai ~ xde laa pulak.. jeles nye >.<

She's Gee said...

topi princess diana paling cantekk.. *menyampuk jap.. hehe..


My Recent Post "Apa itu Semalam, Hari ini dan Esok?"