Wednesday, 27 April 2011

jom jadi barbie ~

haa ! korang semua mesti kenal barbie yang tersangat laa COMEL tu kan.... mesti ramai yang pernah berangan nak jadi macam si BARBIE tu kan..* termasuk laa saya okey :) okey laa darling-darling ku yang comel sekalian, hari nie saya tunjuk kat korang macam mana nak dapat muke macam BARBIE yang comel tu... si BARBIE tu ingat die sorang jee boleh comel mcam tu.. kite pom bole laa... *tetibe nak jeles dengan kcomelan si BARBIE..cess ~

jom kite tengok sama-sama video nie .. korang pom macam dah tak sabar jee.. hee ~~




haa ! senang jee kan nak jadi comel macam barbie... girl yang dalam video nie pom biase jee mula-mula, then lepas make-up ala-ala si BARBIE terus CUNN ! so kalau ada sesiapa yang nak jadi comel macam nie silalah try okey ! biar lepas nie BARBIE pulak yang terkejut tengok kecomelan kite semua...hahaha !


p/s : budak lelaki pom bole kalau nak try make-up macam nie... hahaha ! komfem girlfren korang jeles habis.. LOLOLOL ~

16 comments:

Intan Nur Syahirah (I.N.S) said...

minat barbie jugak ! gorgoeus ! ;)

teha said...

hee ~~ btol2 !

una din said...

hihi kalau pndai mekap jd barbie, x pndai jadi witch ;p

teha said...

hahaha ! :D

Atikah Ket said...

awak...gune name ape tuk blog kat follower?? nti bgthu kat shoutbox k? sya follow awak gune name ATIKAH KET :) done!

teha said...

okeng ! thnx :)

muhamad amer said...

hehe..barbie kn patung..nk jdi mcm tanggang ke?haha...gurau :P

teha said...

hahaha ! bkn nk jd mcm patung laa.. nak dpt muke cam 2 jee... heee ~~ :D

a pis of art said...

haha.. kalo lelaki wat mcm ni. xtau la nak kate ape dah..

teha said...

hahaha ! btol2 ! xdpt byg kn.. hee ~~

aesh came said...

Huuu~ scary living barbie doll!

teha said...

hahaha ! mn ade scary.. comel ape.. :)

Aqeela LaEn :3 said...

haah ! comel gyler ! :D

teha said...

hahaha ! kn2 ? try laa make-up cam nie.. hee ~~

EYFAalias said...

kite x suka barbie sebab masa kecik2 mak kite cita nanti barbie tu hidup. hahaha

teha said...

hahaha ! okey ape kalu die idop.. barbie kn somel !