Friday, 20 May 2011

hafizzainal's contest - senyuman mahal :D


nak join , klik sini :)

hye hye sume ! nie first time tau saya nak join contest.. hee ~~ tau dah memang impossible nak menang contest nie sebab orang laen punye senyuman lagi CANTIK ! =='

psst psst ~~ sebenar nya kan, saya join contest nie pom sebab suka tengok muke incik HAFIZ yang sangat-sangat comel tu .. lebih-lebih lagi kalu die senyum.. kehkehkeh ! *jagan marah yee girlfren incik HAFIZ ;D hehe~



tadaa ! nie laa senyuman saya yang konon-konon mahal tu.. *sila muntah jauh-jauh kalu korang rase menyampah .. hahaha ! meh nak kasitau kenapa saya pilih pic nie.. hehehe ~~

 actually saya baru abes exam+math, so biase nye saya memang tak kan senyum sebab saya terlalu 'HEBAT' +math sampai rase cam nak nangis je... hee ~~ tapi exam baru-baru nie tetibe rase macam nak senyum jee sebab konon-konon nye bole jawab laa.. kehkehkeh ! tengok-tengok ! terexcited sangat sampai tulisan +math tu pom terbalik.. ayoyai ~~ fyi , saya jarang tunjuk gigi sebab gigi saya tak cantik tapi dalam pic nie saje nak tunjuk gigi saya yang tak cantik tuh.. hee ~~

tag : farhana , ain zulaikha , miss jingga *saya maen tag jee tau !.. hehehe ~~

p/s : incik HAFIZ, kalu tak nak bagi saya menang pom tak pee.. kalu menang alhamdullilah :) tapi, tulun doakan sekali result +math saya cemerlang.. hehehe ~~ :D

22 comments:

MIMIE AIZA said...

good luck yea :)

teha said...

hee ~~ thnx :)

Ain Zulaikha said...

hehehe kalau saya letak gambar saya senyum tentu orang semua pengsan, senyuman sy tak mahal hahha.. btw semoga berjaya to you :) u have a sweet smile :)

khairul akmal azman said...

wish luck bebeh..
hadiah kongsi 2 yer..

teha said...

ain : eh eh ! kalu akak masuk komfem laa menang.. akak kn comel :) btw , thnx 4 the wish :)

khairul : kongsi ? hahaha ! kalu menang bole laa kot.. btw , thnx ye :)

cik kacak said...

good luck sweety ;)

teha said...

ngee ~~ thnx dear ~

cik kacak said...

HHE , welcomm lalinx ;)

khairul akmal azman said...

teha:ok deal!..
nti kay tuntut if teha win contest 2 yer.tgu2

Sharifah syazee said...

wah.gudd luck..;)

teha said...

c.kacak : hee ~ ;)

khairul : wah2 ! tengok laa dulu yee.. hahaha !

sharifah : thnx :)

...:i'm ezza haniza:.... said...

semoga cemerlangg!

khairul akmal azman said...

ok..jgn kedekut aw cik teha

teha said...

ezza : thnx :)

khairul : kehkehkeh ! mn ade kedekut.. ish2

khairul akmal azman said...

teha:x kdekutn bagus..i like

teha said...

hahaha ! sengal jee

khairul akmal azman said...

teha:sengal?ane de...wek2..

teha said...

kehkehkeh ! macam2 laa

khairul akmal azman said...

hehe..u kwan baik me skunk2..kan2?
taw da....(poyo jew mamat ni)

teha said...

ye laa kot.. hahaha ! :D

deeya said...

sweet la ur smile .. nak ngorat !! ahakz ~ gud luck dear =)

teha said...

hhahaha ! sila2.. btw , welkem dear :)