Monday, 1 July 2013

senarai peserta dan pemenang nfj boutique giveaway :)

Assalamualaikum .. hee :) Alhamdulillah ... tamat sudahh giveaway yang aku buat .. seriously , tak expect langsung ramai jugak orang yang sudi nak join .. hee :)  so , before aku umum pemenang , aku nak say tenkiu sangatt dekat semua yang sudi join ... insyaAllah , kalau ada rezeki lebih , aku akan buat lagi giveaway yang lain ... 
senarai peserta :


senarai pemenang :

lotion red promegrante + 5 keping crystal eye mask 


dua helai shawl syaza


sehelai baju peplum


voucher rm 10 * boleh grab any item here :):


review blog :


kepada semua pemenang , sila pm nama , address rumah , no hp dekat sini :) ... tolong pm korang punya details ASAP ... limit tiga hari ... siapa yang lambat bagi details , sori aku terpaksa tukar pemenang ... yang menang voucher RM 10 tu , bila u nak beli something dari sini make sure u bagitau yang u ada voucher so that kitaorang akan kurangkan RM 10 dekat item yang u beli tu ...

congrats dekat semua pemenang ... yang tak menang tu , chill oke ... insyaAllah , next giveaway rezeki korang pulak yee ... hee :)

16 comments:

Dianaa said...

tahniah semua :)

Mya said...

tahniah pd pemenang :))

Sabrina SA said...

alhamdulillah . tahniah kepada pemenang yang lain :D

Cik Nur™ said...

tahniah nuat mereka.

nurdalila said...

trima kasih smua .. tak sngka ila bleh mnang lam GA niy .. niy lha kali prtama ila mnang lam GA .. maklumlah bru nak join .. syukur , alhamdulillah ..

syuk shusuke said...

Tahniah ! hehe.

Nur Aqilah said...

tahniah

E'in said...

wahhh... tahniah utk pemenang... :)

✿leeaFUyaa✿ said...

Thanks :) Menang blog-review. Jemput singgah! Hee

cik amal said...

tahniah pada pemenang

boni kacak said...

mak aih. ramainya peserta. hehe. tahniah kepada para pemenang :)

cik amal said...

TAHNIAH PD PEMENANG :)

Aida Ismail said...

Tahniah kepada semua pemenang! ^^

Cik Yatt said...

alaa nk jugak adiah..hehe

Cik Kay Jue said...

Tahniah kpd semua pemenang... :-)

si kiut lavender said...

wah....

tahniah buat semua pemenang..:)