Tuesday, 9 July 2013

blog review

Assalamualaikum ... hari nie aku nak review blog pemenang giveaway nie ... hee :) sori guys sebab aku lambat review ... bizi sikit dis week sebab my dad tibe-tibe masuk hospital ... but now he's gettin better ... Alhamdulillah :) so , jomm kita skodeng blog-blog dekat bawah nie ... hee

bagi aku belog yang sangat comell ... pinky gitu ... hee ... nama owner belog nie nur aleea ... eh , umur kita same laa ! hihihi ... based on ape yang aku skodeng dekat belog nie , tuan belog nie sangat laa rajin mengjoinkan diri dalam giveaway * betoll tak betoll tak ? hihihi ... and , baru aku tau yang die jugak ada online shop ... so , sape-sape yang rajinn online shoping , bole laa tengok-tengok online shop die  dekat sini :)


haa , first time tengok belog nie , aku terus spott tuan belog nie haa ... haihh , comell gilakk .. hahahah ! nama die aina and die baru 16 ! oh myy , mudaa lagi ... hee ... macam blogger dekat atas nie jugak , aina nie aku tengok rajinn sangat join apa-apa giveaway yang orang buat ... and die bigfan of bigbang ! yeahh , kita same ... sep sikit... hahaha ! eh , tapi awak jangan amik TOP kita ea * eerrkk ? btw , gudluck for ur spm next year :)


sabrina nama tuan belog nie ... belog yang simple yet kiut , macam tuan belog nie haa ... hihihi ... sape-sape yang berangan nak ngorat die nie , lupakan jee laa sebab aku rase die dah ada switheart .. hoho ... and again , aku perasan die nie pon rajin sangat join giveaway other bloggers ... btw , die jugak ada fanpage ... so , sape-sape yang rajinn like laa fanpage die nie ! :)

so , tu jee kot yang aku sempat tulis ... sori guys , tak dapat nak tulis panjang-panjang ... apa-apa pon , tenkiu sebab sudi join giveaway hari tu ! hee :)  sape-sape yang nk skodeng , bole laa klik gambar tu jee ... hee :)

5 comments:

Mizz Aiza said...

tahniah kepada semua pemenang.. :D
p.s:selamat berpuasa..

Cik Nur™ said...

belum boleh terjah lagi...tenet slow.. :)

✿LeeaLoyy✿ said...

LeeaLoyy Here! Hehe thanks promote Online shop kita. Hiks. Baru start business, jemput jemput lah singgah. Salam Ramadhan btw :)

Rienna MishCandy! said...

Terima kasih tuan blog :)

Juliet ❤ said...

thanks review. ehh,aina ambik daesung dgn top.hehe