Wednesday, 29 May 2013

kekok

Assalamualaikum , hello , hai . haishh . dah lame sangat rase nye tak hapdate belog nie . hehe . bajet bizi study laa konon-konon nye . and seriously , rindu sebenarnya nak hapdate macam dulu-dulu . boleh blogwalking , boleh komen-komen . heee :)

ehem ehem . actually aku rase kekok gila nak tulis belog sekarang . hahaha ! tu laa dah berapa bulan kot tak hapdate . nak tulis ape pon aku tak tau . rase macam merapu jee entry nie . hohoho . so , tu jee laa kot yang aku nak tulis untuk second entry tahun 2013 nie . haishhh , gila lambat kan .

# eerrkkk , nampak tak ke'kekok'kan aku dalam entri nie =='

18 comments:

tiga lalat said...

Tidak mengapa, blog bukanlah hakmilik kekal. He.

Ainsha said...

tahu takpe, lama menanti bila akak nak update blog. hihi

Cik Nur™ said...

lepas ni mohon teha rajin2kan diri...
lepas tu kompem tak kekok dah.. :)

E'in said...

awak awak awakkkkkk kite rindu kat awakkkkk... hihi

Mya said...

awk, jum join segment mya :) http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

Nurlyla said...

rajin2lah hupdate :')

Puteri Afiqah said...

selamat kembali :)
keep updating and hepi blogging ^^

Cik Yaya said...

salam..
kekok?xde2..xnmpk pon..hehehe

Sarah Mohd Saleh said...

Hahah,ptut lame tak nampak, kau buat ape busy benau tu ngalahkan prof plak.hhaha

Zakaria's daughter said...

wa pungg kekok gak. kahkah.

Detective Fiqa said...

okay tak nampak. hahaha ;P

Khairun Solehah said...

same.. dah jarang bukak blog.. sedih -_-

Cik Yatt said...

selamat kembali..hehe

Leeya Hezlin said...

as salam..hye dear..
lama tak berbloggingkan..sama la kita..
ceria2 selalu k.. :)

Miss A said...

hahaha, memang nampak kekok awak tu! samelah macam kita. setiap bulan 2-3 entry je. sekarang baru ada masa nak BW, nak update. hehe :3

Nurul Farahizzati said...

merapu je.. akak suka baca entri2 merapu.. hehehe..

auni shahira said...

xpe...cuti2 nie praktis bnyk2 er teha..lama ik laaa..

Syahadah_Li said...

same here,..:)