Saturday, 15 December 2012

oh my school !


dulu , selalu cakap tak sabar nak besar . tak sabar nak habis sekolah . yeah , i keep repeating the same thing when having a chat with my friends . konon-konon nye , boleh laa enjoy bila dah habis sekolah . but , guess what ? i'm totally wrong oke ! hahaha ! bila dah makin besar , actually makin banyak benda yang nak kena pikir . makin pening ade laa . hahaha !

what i really miss about my school ? opkos laa time main-main dengan kawan-kawan dulu . hihihi . now , dah tak boleh sangat nak main kejar-kejar dalam kelas . oh , i terpaksa jadik matured sekejap ! hadoii . n yang paling aku rindu nak buat is skip koko waktu petang tu . hahaha !

dulu my sis selalu bagitau , time sekola menengah laa yang paling best . time tu jee boleh nak buat kije gile . hohoho . and now , i terpaksa mengaku yang ape my sis cakap tu betol . and seriously , aku rindu gila time sekolah dulu-dulu . sobsobsob ~

p/s : dah lame tak hapdate . rase macam kekok jee nak tulis panjang-panjang . hihihi :)

52 comments:

Hanamiko Sakura said...

memang betul pun, waktu sekolah menengah lah yang paling syiok!! =)

shar90 said...

kan... xyah pikir pape... guling2 ats padang pon xrse malu ^^

Leeya Hezlin said...

sangat2 rindu zaman sekolah..
zaman yang best.. ^^

nanieybarnieylurviey said...

Me tooo... Patutlah org slalu remind nikmati zmn sek n uni. Ble da msk keje pasti rindu. :)

dear yayah said...

sgt2 rindu zmn sek.. sentiasa dikelilingi shbt tika suka dan duka.. nakal tuh mmg terserlah.... memory lane :(

adilah arshad said...

yupp :D memories in school was the best ever^^'

Liyaa Mf said...

Memang laa. Dah ramai dah rasa camni. Bila da besar, rindu waktu skola. Tyme skola dulu memang la macam bosan & malas nak kena pegi itu ini, buat homework, kena ngadap exam etc etc. Tapi sebenanye tyme skola tu tak kena pikir seberat lepas skola kan? Especially bila dah keje. Rasa nak kembali ke zaman skola je =_=

misz aisya said...

yup, so true! kenangan masa zaman sekolah yg paling best. sbb brtahun2 kita spend dgn org yg sama. buat keje giler.

SimplySeoul said...

Hehe true. But back in school, im the quiet, do-homework type, so i didnt really enjoy my school year. But i do enjoy my campus a lot. im going to miss it badly after graduating.

amy syahiera said...

sys lepasan spm ye ? hehe , sabar jela . ingat ingat kembali kenangan di sekolah tu :)

zubect said...

best waktu sekolah, tp waktu uni pown best jgk

say to easy=) said...

that true dik!zmn sekolah lah paling best and legend!ahahah

Chic Na said...

serius. zaman sekolah is the best. ;)

Cik Yaya said...

btul... =)
rndu jgk zaman sekolah...

Arina Shamsul said...

betul tu dik,kenangan paling manis kebanyakannya zaman belajar..

uwaaa.akk pun rindu gak zaman sekolah...heheeh.

dhiera said...

me too!
rindu zaman sekolah... indah ye zaman kite membesar untuk jadi matang kan!

Nurulee said...

Hm. I miss school timeee.

Cik Pensil said...

iyaa ? jadi saya kena maanfaatkan sisa satu tahun yang tinggal ni :D

Cik Nur said...

ermm..normal kot semua akan rasa mcm ni..

bila dah keja, lgi byk kena fikir dan lagi hebat cabarannya...

dann...nur pun rindukan zaman sekolah....huwaaaaa..!

psst..xmo kekok kan, rajin2lah up entry..hihi

CekbOlat-bOlat said...

haaa betuii . masa sekolah ckp nnt lepas hbs smua ni kita main puas2 tapii ....

...

...

...........

Lyaa Suriany said...

agk nya lumrah masa tu kot
kite pn sama

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama tinggal sekolah jugkakk.. uhHUuu

boni kacak said...

samalah dengan saya.. memang rasa macam nak undurkan je masa ni kembali....

Syafiqah Othman said...

tau tak pe.. rindu sangat2 nak back to school.. :( i miss all about school. ohhhh! heheh..

محمد رازيق said...

zaman2 sekolah tu manis. seronok. hehe

Izara4eva™ said...

so true.. skunk bila da bsr rasa nk blik zaman skolah lak..

M Fizan said...

cannot disagree. it's too true. :'(
wish i can go back to school's time. it's too nice. *layan lagu wajah rahsia hati

cinta siswi said...

mase sekolah.. berangan nk keje la ape la.hehe.. bile da abes sekolah.. rindu nk balik sekolah blik.. huuu.. sume org sme kot siswi rase.. :0

Badrina Ibtisam said...

Hii sy budak sekolah hehe ^___^

E'in said...

betul2... rindu nak pakai baju sekolah... huhu

Anne Dean said...

Samalah, pas habis spm mula rindu nak sekoloh balik.

shedameor said...

Same goes to me. rindunya zaman sekolah. uwaaaaa

Eein Azryn said...

Sama la. Aku pon rindu dengan sekolah. Hehe. Tapi sekarang macam dah terbiasa. Dah lama jugak dah tinggalkan sekolah.

Miss A said...

Oh myy, bukan awak je yang rindu zaman sekolah. saya pun sama kot! And I wish I can turn back the clock so then I can cherish all the memories during studying in secondary school T.T

Princess Nusy said...

rindu skolah jugak..hehe..tapi life skrg lg best.. =)

EruzuLiyana said...

hidup aku dengan sekolah memang takkan terpisah sampai aku mati mungkin. hmm hahah

Khairun Solehah said...

yup, kene nikmati time sekolah ni .. haha

najmi nawawi (juon) said...

sape xrindu..belajar un senang.kan kan..haha

Koding said...

Masa sekolah2 dulu boleh banyak2 enjoy...
Bila dah dewasa ni kena ada duit dulu baru boleh byk2 enjoy...

RealNS said...

nanti dah keje lagi rasa rindu sangat2 time skola ! ;)

Sis ieja said...

haha sebenarnya rindu nak lepak dengan kawan2 je, belajar memang taklah.
lamanya tak datang sni :)

asfira aminuddin said...

you are right. sebab tyme i sekolah dulu pun i tak sabar nak besar. but now bila dah besar, asyik dok ingat sekolah je. hahaha.

fatinsyafiqa said...

same goes to me rindu zaman sekolah. huu :(

echa takashimaya said...

same here! kalau la boleh jadi budak sekolah balik.hmm.

Hanim Irsyad said...

Zaman skola zaman paling best skali.

auni shahira said...

betul sangat2 teha...time sekolah menengah je boleh buat kerja giler2...
skip koko...part paling syok...pasal boleh lepak + gosip er..haha

iela_kylla said...

hai..nice blog.. done follow jom blogwalking dan follow sini http://iellakylla.blogspot.com/2013/01/tips-pelindung-diri.html

iela_kylla said...

http://iellakylla.blogspot.com/2013/01/tips-pelindung-diri.html

CTK said...

kita sebenarnya bukn rindukan sekolah,rindukan belajar tapi rindukan apa yang kita bleh buat di sekolah dlu...hehe

O CIKTEDDY said...

cik x rindu pon.haha

.izzati liyana. said...

saya sekarang dah practical, rindu time study. tapi dekat uni, sekolah tak banyak meninggalkan memori sangat. hehe.

محمد رازيق said...

tahniah untuk sis awak :)